enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3744
EURO
34,9769
ALTIN
2.326,12
BIST
9.067,45
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Açık
25°C
Adıyaman
25°C
Açık
Cumartesi Açık
25°C
Pazar Az Bulutlu
25°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
25°C
Salı Az Bulutlu
25°C

ADIYAMAN BELEDİYESİ EMİT FUARINA HAZIR

ADIYAMAN BELEDİYESİ EMİT FUARINA HAZIR
REKLAM ALANI
26.01.2016
0
A+
A-

  

  

Adıyaman Belediyesi, EMİTT Fuarına Hazır

 

Adıyaman Belediyesi, dünyanın en prestijli turizm fuarlarından birisi olarak kabul edilen ve bu yıl 28-31 Ocak tarihlerinde İstanbul’da düzenlenecek olan Emitt Fuarında Adıyaman’ın tanıtımına katkı sunmak için tüm hazırlıklarını tamamladı.

Adıyaman Belediyesi, Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMITT)’nda Adıyaman’ın tanıtımına katkı sunmak için tüm hazırlıklarını tamamladı.

Her yıl 60’ın üzerinde ülkeden katılımcıyı İstanbul’da buluşturan dünyanın en büyük turizm fuarlarından bir tanesi olan EMITT’in bu yıl 20.’sini gerçekleştireceğini dile getiren ve fuar ile ilgili bilgi veren yetkililer, “28-31 Ocak 2016 tarihleri arasında İstanbul TÜYAP fuar alanında gerçekleştirilecek Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’nda, Adıyaman Belediyesi olarak ilimizi temsil etmek için tüm hazırlıklarımızı tamamladık” diye konuştular.

Adıyaman’ın değerlerinin tanıtılması için Adıyaman Belediyesi olarak yoğun bir çalışma gerçekleştirdiklerini de sözlerine ekleyen yetkililer, “Dünyanın en önemli turizm fuarlarından olan EMİTT Fuarında, farkındalık ve ilgi çekmek amacıyla ilimizin tescilli ürünlerinin yanı sıra kültürel değerlerimizi sergileyip tanıtacağız. Bu bağlamda Valiliğimiz öncülüğünde açılacak olan standımızı ziyaret eden misafirlerimize belediye olarak Adıyaman’ımızın damak tatlarını da tattıracağız. İnşallah EMİTT 2016 fuarı ilimizin tanıtımında önemli bir katkı sağlayacaktır. Tüm hemşerilerimizi EMİTT Fuarına davet ediyoruz” şeklinde konuştular.

Kutlu Haber

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi