enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4223
EURO
34,7489
ALTIN
2.433,88
BIST
10.082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Hafif Yağmurlu
26°C
Adıyaman
26°C
Hafif Yağmurlu
Salı Hafif Yağmurlu
24°C
Çarşamba Hafif Yağmurlu
23°C
Perşembe Az Bulutlu
23°C
Cuma Az Bulutlu
20°C

Milletvekili Kurt; Adıyaman Hak Ettiği Hizmeti ve Yatırımı Alacak

Milletvekili Kurt; Adıyaman Hak Ettiği Hizmeti ve Yatırımı Alacak
REKLAM ALANI
03.06.2023
0
A+
A-

 

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Adıyaman Milletvekili Doç.Dr. Resul Kurt; 6 Şubat 2023 tarihinde yaşadığımız asrın felaketinin izlerini silmek ve Adıyaman’ımızı tekrardan hak ettiği seviyeye getirmek için gece gündüz demeden çalışacağız.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Adıyaman Milletvekili Doç.Dr.Resul Kurt; Türkiye Büyük Millet Meclisimizde 28. Dönem için yeminimizi ettik, 6 Şubatta meydana gelen asrın felaketinde ilimiz çok büyük bir yara aldı, bugünden itibaren Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde Türkiye Yüzyılında başta şahsım olmak üzere diğer milletvekili arkadaşlarımız ve parti yöneticilerimizle el ele verip İlimizi eskisinden daha güzel ve ileri bir seviyeye taşımak için ilimizde devam eden projeleri takip ederek en kısa sürede hizmete alacağız. İlimizin kalkınması içinde Yeni projeler ve yatırımlar için gece gündüz demeden elimizden gelenin fazlasını yaparak hak ettiği hizmeti ve yatırımları ilimize kazandıracağız” dedi.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Adıyaman Milletvekili Doç.Dr. Resul Kurt; Yeni yasama dönemi Adıyaman’ımız, Ülkemiz ve Milletimiz için hayırlı olsun. Güzel hizmetler yapmak nasip olur inşallah.

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi