enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3374
EURO
34,8108
ALTIN
2.390,60
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Hafif Yağmurlu
20°C
Adıyaman
20°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Hafif Yağmurlu
16°C
Pazar Hafif Yağmurlu
16°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Açık
22°C

97 haneye 97 çalışma masası ve sandalye

97 haneye 97 çalışma masası ve sandalye
REKLAM ALANI
09.01.2024
0
A+
A-

Kilis Elbeyli Kaymakamlığı, ihtiyaç sahibi aileler ile yetim ve öksüz öğrencilerin olduğu 97 haneye çalışma masası ve sandalye hazırladı.

MİAHABERBHA

‘Yeni Masam Yeni Dünyam” projesi ile masa ve sandalyeler ailelere teslim edilirken Kaymakam Yunus Emre Bayraklı, “Her şey kıymetli öğrencilerimiz için” dedi….


YENİ MASAM YENİ DÜNYAM

Elbeyli Kaymakamlığı, ilçedeki ihtiyaç sahibi aileler ile yetim
ve öksüz öğrencilerin olduğu hanelerin çalışma masası ve sandalye ihtiyacını karşılamak için ‘Yeni Masam Yeni Dünyam’ projesini hayata geçirdi.

Kaymakam Yunus Emre Bayraklı’nın koordinasyonunda Sosyal
Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığı organizasyonuyla yürütülen proje ile, şartlı eğitim yardımı alan hanelerdeki öğrenciler ile dezavantajlı öğrencilerin daha konforlu çalışma alanlarına ulaşabilmeleri hedeflendi.


MASA VE SANDALYELER HANELERİ SÜSLEDİ

Bu şekilde 97 hane tespit edilirken, hazırlanan çalışma masası
ve sandalyeler ailelere teslim edildi.

Çalışma masasına kavuşan öğrenciler mutluluklarını dile getirirken, Kaymakam Bayraklı başta olmak üzere emeği geçenlere teşekkür etti.

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi