enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3266
EURO
35,0806
ALTIN
2.297,91
BIST
8.987,35
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Az Bulutlu
20°C
Adıyaman
20°C
Az Bulutlu
Cuma Açık
25°C
Cumartesi Az Bulutlu
24°C
Pazar Az Bulutlu
25°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C

SULTANAHMET MEYDANINDA CANLI BOMBA PATLAMASI.

SULTANAHMET MEYDANINDA CANLI BOMBA PATLAMASI.
REKLAM ALANI
12.01.2016
0
A+
A-

İstanbul Sultanahmette Canlı Bomba Saldırısı:

İstanbul Valiliği, Sultanahmet Meydanı’ndaki bombalı saldırıda 10 kişinin hayatını kaybettiğini, 15 kişinin de yaralandığını açıkladı. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sultanahmet’te bu sabah meydana gelen saldırıyı Suriye kökenli bir intihar saldırganının gerçekleştirdiğini söyledi.

Cumhurbaşkanı Sn. Erdoğan, 8. Büyükelçiler Konferansı’nın açılışında konuya dair konuştu. “Suriye kökenli bir canlı bomba saldırısı olduğu değerlendirilen terör olayını esefle kınadığımı belirtmek istiyorum” dedi.

Cumhurbaşkanı R. Tayyip Erdoğan konuşmasının devamında ; 

  
“Maalesef terör eyleminde ölümüz var. Bunlar yerli, yabancı. Patlamada hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet diliyorum, yaralananlara acil şifalar diliyorum. Bu hadise, bir kez daha terör karşısında tek yürek olmamız gerektiğini göstermiştir.Türkiye’nin kararlı ve ilkeli duruşu devam edecektir. Bizim için adı veya kısaltması ne olursa olsun, birbirlerinden farkları yoktur. Bizim için DAİŞ’le PKK’nın, DHKP-C’in, MLKP’nin bir diğerinden farkı yoktur. Bu bölgede faaliyet gösteren tüm terör örgütlerinin ilk hedefi Türkiye’dir. Çünkü Türkiye bunların hepsiyle aynı kararlılıkla mücadele yürütmektedir.” Dedi.  

Olayla ilgili geniş çaplı bir soruşturmanın başlatıldığı belirtildi..

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi