enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3849
EURO
35,0576
ALTIN
2.326,64
BIST
9.097,26
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Açık
25°C
Adıyaman
25°C
Açık
Cumartesi Parçalı Bulutlu
25°C
Pazar Parçalı Bulutlu
25°C
Pazartesi Açık
26°C
Salı Az Bulutlu
25°C

ADIYAMAN’I RAHAT BIRAKIN

ADIYAMAN’I RAHAT BIRAKIN
REKLAM ALANI
27.10.2015
0
A+
A-

ADIYAMAN’I RAHAT BIRAKIN…

Suruç bombacısı Abdurrahman Alagöz’ün ardından Ankara bombacısının da Adıyaman nüfusuna kayıtlı olması gözleri bir daha Adıyaman’a çevirdi…

İki bombacının da soyadının  ‘Alagöz’ olması şehirde bu soyadını taşıyan birkaç aileninde hayatı değişti… Alagöz  aileler sıkıntı çekiyor. Bildiğim kadarıyla Adıyaman merkez ve ilçelerinde birbirine akrabalığı olmayan sadece soyadları benzer 5 aile olduğunu öğrendim..

 

Adıyaman merkez Altınşehir mahallesinde ikamet eden bir kişinin hayatının değiştiğini duyduk. Hatta iş o kadar ileri gitmiş ki başka bir şehirde sevdiği kızı istemeye gittiğinde ailenin kendisinin soyadının Alagöz olması ve ADIYAMAN’lı olmasından dolayı sevdiği kızı vermediklerini duydum. Alagöz’lerle uzaktan yakından akraba olmadığını söylemesine rağmen aileyi bir türlü ikna edememiş, bu gencimize yazık değil mi?

Bu durumun yaşanması, biraz da ne yazık ki kendini bilmeyen bazı gazete , tv ve cahil kesimlerin düşünmeden yazmaları, konuşmaları neticesinde oklar Adıyaman’a çevrildi.

Altı kişinin yanlış olması, yoldan çıkması ve bazı şer odaklarının lehine çalışmaları altız yüz nüfuslu Adıyaman’a kesinlikle mal edilemez, herkes aklını başına devşirsin ne dediğini duysun, bilsin… Bunu tüm Adıyamanlılara , Adıyaman’a mal etmek kimsenin haddi de hayalide olamaz…

Tarihinde sadece güzellikler ve hamurunda huzurun suyu olan Adıyaman insanı kendini bilir ve kendisini tanımayana da haddini bildirir güç ve kudrettedir.

Adıyamanlı olmaktan gurur duyan biri olarak; Adıyaman dünde, bugünde, yarında   huzur kentiydi, olamaya da devam edecek…saygılarımla.

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi