enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5258
EURO
34,9605
ALTIN
2.434,74
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Hafif Yağmurlu
27°C
Adıyaman
27°C
Hafif Yağmurlu
Salı Hafif Yağmurlu
22°C
Çarşamba Yağmurlu
22°C
Perşembe Az Bulutlu
21°C
Cuma Az Bulutlu
21°C

6. Alanya Üniversite tanıtım günleri başladı

6. Alanya Üniversite tanıtım günleri başladı
REKLAM ALANI
14.03.2024
0
A+
A-

6. Alanya Üniversite Tanıtım Günleri programının açılışı Alanya Kaymakamı Dr. Fatih Ürkmezer’in katılımıyla gerçekleştirildi.

featured

6. Alanya Üniversite tanıtım günleri başladı

Üniversite sınavına hazırlanan öğrencilerimizin yeni bir yol ayrımı olan üniversite seçimlerinde eğitim hayatlarıyla ilgili hangi üniversite ve bölümleri seçmelerinde doğru ve isabetli karar vermelerine yardımcı olmak onlara yol göstermek ve üniversiteler hakkında doğru tercih yapmaları amacıyla; Kaymakamlığımız koordinesinde Alanya Belediyesi, ve Alanya Milli Eğitim Müdürlüğü Rehberlik Araştırma Merkezi işbirliğiyle, ALTSO ve ALTİD destekleriyle düzenlenen“6.Alanya Üniversite Tanıtım Günleri” bugün başladı.

Bir 8 kişi ve yazı görseli olabilir

Alanya Kültür Merkezinde düzenlenen programa Kaymakam Ürkmezer, Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Akbaş, Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kenan Ahmet Türkdoğan, Alanya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mesut Güner, Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yılmaz ve öğrenciler katıldı. 6. Üniversite Tanıtım Günlerinin açılışı Kaymakam Ürkmezer ve katılımcıların kurdele kesmesiyle gerçekleştirildi. Programın açılışını gerçekleştiren Kaymakam Ürkmezer, katılımcılarla birlikte üniversite bilgilendirme stantlarını inceledi. Üniversite tanıtım günlerinde 30’un üzerinde üniversite stant açarak öğrencilere üniversiteleri ve bölümleri hakkında bilgilendirmelerde bulunmaya başladılar.

Bir 9 kişi, takım elbise ve yazı görseli olabilir

Öğrencilerimizin her zaman yanındayız diyen Kaymakam Ürkmezer “ Her yıl öğrencilerimizin üniversite tercihlerine yardımcı olmak ve üniversiteleri tanıyıp sundukları imkanları objektif şekilde görebilmeleri için hazırladığımız üniversite tanıtım günlerinin bu yıl 6. sını düzenliyoruz. 30’un üzerinde üniversiteyi öğrencilerimizle buluşturuyoruz. Ayrıca öğrencilerimizin sınav stresini azaltmak ve motivasyon sağlamak amacıyla akademisyen ve yazarlar tarafından seminerler verilecek. Yeni bir basamak olan üniversite hayatında öğrencilerimizin bundan önce olduğu gibi bundan sonra da her zaman yanındayız. Öğrencilerimize başarılı seçimler diliyor, Üniversite tanıtım günleri programına katkıda bulunan ve emeği geçen tüm herkese teşekkür ediyorum’’ dedi.

Bir 5 kişi ve yazı görseli olabilir

6. Alanya Üniversite tanıtım günleri başladı

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi