enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3072
EURO
34,6552
ALTIN
2.409,24
BIST
10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Hafif Yağmurlu
22°C
Adıyaman
22°C
Hafif Yağmurlu
Perşembe Hafif Yağmurlu
23°C
Cuma Hafif Yağmurlu
21°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
18°C

56. TSYD Ankara 18 Kasım’da oynanacak

56. TSYD Ankara 18 Kasım’da oynanacak
REKLAM ALANI
08.11.2023
0
A+
A-

56. TSYD Ankara 18 Kasım’da oynanacak

BHA SPOR SERVİSİ

UBK İnşaat’ın sponsorluğunda, Türk futbolunda bir asrı devirmiş iki çınarın karşılaşacağı maç, Eryaman Stadı’nda saat 16.00’da başlayacak.

Faruk Koca ve Niyazi Akdaş’ın görüşleri

MKE Ankaragücü Kulübü Başkanı Faruk Koca’nın 56. TSYD Ankara Şubesi Kupası için görüşleri şu şekilde:

“56. TSYD Kupası’nı Cumhuriyetimizin 100. yılında oynayacak olmaktan dolayı mutluluk duyuyoruz. Sezon başı ve Ekim ayında Eryaman Stadı’nın zemininin uygun olamamasından dolayı bu karşılaşmayı oynayamamıştık. MKE Ankaragücü sadece Ankara’ya değil Türk futboluna 113 yıldır büyük hizmetlerde bulunuyor. Ankara futbolu için de özel bir müsabaka olan bu maçta Gençlerbirliği’yle geleneksel olarak bir kez daha karşı karşıya geleceğiz. Milli arada bizim için de iyi bir hazırlık maçı olacak”

Gençlerbirliği Kulübü Başkanı Niyazi Akdaş ise kupa maçıyla ilgili görüşlerini şöyle ifade etti:

“Türk futbolunun en değerli ve köklü organizasyonlarından olan TSYD Ankara Şubesi Kupası’nda yer almaktan mutluluk duyuyoruz. Gençlerbirliği olarak Cumhuriyetimizin ve kulübümüzün kuruluşumuzun 100. Yılında bu anlamlı kupa maçına çıkmanın heyecanını yaşayacağız. Ankara’nın en önemli iki takımı karşı karşıya gelecek. Bu değerli karşılaşmanın seyir keyfi yüksek şekilde fair- play’in en güzel örneklerini sergileyerek oynanacağına yürekten inanıyor, 18 Kasım Cumartesi günü bütün başkentli futbolseverleri Eryaman Stadı’na davet ediyorum”

TSYD Ankara Şube Başkanı Murat Tarhan ise geleneksel olan kupanın 56. kez düzenleyeceklerine işaret ederek, “Türkiye’nin en uzun soluklu turnuvası olan TSYD Ankara Şubesi Kupasını 56. kez düzenleyecek olmanın mutluluğunu ve gururunu yaşıyoruz. Bu turnuvanın olmazsa olmazı Türk futbolunun iki köklü kulübü MKE Ankaragücü ve Gençlerbirliği başta olmak üzere bu turnuvanın düzenlenmesinde taşın altına elini koyan herkese teşekkür ediyoruz. Başkentli sporseverleri 18 Kasım Cumartesi günü Eryaman Stadına bekliyoruz” diye konuştu.

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi