enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3269
EURO
35,0739
ALTIN
2.300,06
BIST
8.991,79
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Az Bulutlu
20°C
Adıyaman
20°C
Az Bulutlu
Cuma Açık
25°C
Cumartesi Az Bulutlu
24°C
Pazar Az Bulutlu
24°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C

Adıyaman Valisi Demirtaş: Her Köye Futbol Sahası Yapacağız

Adıyaman Valisi Demirtaş: Her Köye Futbol Sahası Yapacağız
REKLAM ALANI
22.11.2014
0
A+
A-

Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş, Adıyaman’da faaliyet gösteren Amatör Spor Kulüplerini ziyaretinde yaptığı açıklamada, kırsal kesimde yaşayan vatandaşların spor yapabilmesine imkan sağlamak için, talep edilmesi halinde bütün köylere futbol sahası yapacaklarını dile getirdi.

Adıyaman’da faaliyet gösteren Amatör Spor Kulüplerini ziyaret eden Vali Mahmut Demirtaş, ziyaret kapsamında, ilk olarak Adıyaman İşitme Engelliler Spor Kulübünü ziyaret ederek, işitme engelli sporcularla bir araya geldi.  İşitme engellilerin bazı şeylere dokunarak kendilerini ifade ettiklerini belirten Vali Demirtaş, “Ama biz onlarla gönülden gönüle anlaşıyoruz. Adıyaman’da İşitme Engelli Sporcularımızın sorunlarının çözülmesi her zaman bizim birinci önceliğimiz olmuştur. Onların sorun ve sıkıntılarının çözülmesi noktasında imkanlarımız ölçüsünde kendilerine her zaman yardımcı olacağız “dedi.

 Konuşma ve İşitme Engelli sporcular ise Vali Mahmut Demirtaş’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti alkışlarla karşılık vererek dile getirdi.

 Daha sonra Yamanspor Kulübünü ziyaret eden Vali Mahmut Demirtaş, burada sporcu gençlerle bir araya gelerek, Kulüp Başkanı Abdurrahman Vural’dan yürüttükleri çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

 Ardından Amatör Spor Kulüpleri Federasyonunu ziyaret eden Vali Mahmut Demirtaş, burada ASKF Başkanı Cenap Taşkın, Adıyamanspor Kulüp Başkanı Abdullah Erdem ile Adıyaman’da faaliyet gösteren Amatör Spor Kulüplerinin Başkanları tarafından karşılandı.

Vali Mahmut Demirtaş’ın ziyaretinden memnuniyet duyan Amatör Spor Kulüplerinin Başkanları, ziyarette Vali Demirtaş’a taleplerini iletti.

Amatör Spor Kulüplerine her zaman büyük önem verdiğini belirten Vali Mahmut Demirtaş, “Amatör Spor kulüplerimiz, gençlerimizi kötü alışkanlıklardan korunmasında önemli bir görev üstlenmektedir. Valilik olarak imkanlarımız el verdiği sürece Amatör Spor Kulüplerini desteklemeye devam edeceğiz. Adıyaman’da herkesin spor yapabilmesine imkan sağlamak amacıyla çok önemli spor tesisleri yapıyoruz. Bunların bir kısmı bitti, bir kısmının ise yapım çalışmaları devam ediyor. Ayrıca, kırsal kesimde yaşayan vatandaşlarımızın da spor yapabilmelerine imkan sağlamak için, talep edilmesi halinde bütün köylerimize futbol sahası yapacağız. Spor alanında hayata geçireceğimiz önemli projelerimizden bir tanesi de budur. Bununla ilgili projemizi hazırlayarak Gençlik ve Spor Bakanlığına sunduk. Bu projenin hayata geçirilmesi için yakın bir zamanda Sayın Milletvekillerimizle birlikte Gençlik ve Spor Bakanımızı ziyaret edeceğiz. Bilindiği gibi Ziyaret Çayı Rekreasyon Projesi başladı. Bu proje kapsamında Beşpınar’da içerisinde Futbol, Voleybol ve Basketbol sporlarının yapılabileceği bir spor kompleksi ile bir tenis kortu yapmayı düşünüyoruz. Hedefimiz bu projeyi de hayata geçirerek, bütün vatandaşlarımızı sporla buluşturmaktır”dedi

 

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi