enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5902
EURO
34,8583
ALTIN
2.494,59
BIST
9.693,21
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Açık
24°C
Adıyaman
24°C
Açık
Cumartesi Açık
24°C
Pazar Açık
24°C
Pazartesi Açık
28°C
Salı Açık
29°C

TURANLI, ‘ 4 YIL MÜCADELESİNİ VERDİĞİMİZ İMAR REVİZYONUNU HEBA ETTİLER…

TURANLI, ‘ 4 YIL MÜCADELESİNİ VERDİĞİMİZ İMAR REVİZYONUNU HEBA ETTİLER…
REKLAM ALANI

 

Önceki dönem Kahta Belediye Başkanı İbrahim Yusuf Turanlı, sosyal medya hesabından Kahta’nın ‘ İmar Revizyonu ‘ ile ilgili bir açıklama yaptı.

Başkan Turanlı açıklamasında şunları paylaştı:

” Kentsel dönüşüm projesini hayata geçirmek ve gariban kahta halkını ekstra daire sahibi yapmak için, getirtmek istediğimiz İMAR REVİZYONU projesini 4 yıl süren mücadelemiz sonucunda getirttik, Getirttik getirmesine ama artık seçim arenasındaydık, seçime 15 gün kalmıştı, İller Bankası ihaleye çıkardı. Ve seçim sonuçları açıklandığında seçimi kaybetmiştik.

4 yıl boyunca getirtmek için mücadele ettiğimiz İMAR REVİZYONU’yla Kahta’yı yeniden şekillendirip; Kangenik, Cumhuriyet, Bayraktar, Eski Çarşı Bölgesi, Terkedilen Marangozlar Çarşısı Vb. mahallelere kentsel dönüşümü devreye koyarak halkı daha sağlıklı, daha güvenceli ve daha çok daire sahibi yapmayı düşünüyorduk ki;

Ne yazık belediyeyi kazanan mevcut yönetim şehri şekillendirmek, kentsel dönüşümü başlatmak yerine imarı genişletip, akrabası olduğu bilinen inşaat firmalarına ayrıcalık tanıyarak, İMAR REVİZYONU heba etti. Bununla kalmayıp, belediyenin yeşil alanlanlarının bir çoğunu İMAR REVİZYONUYLA başkalarına peşkeş çekti.

Unutulmasın ki; Kahta Halkı bu ihanetin bedelini, heba edilen imar revizyonun hesabını günü geldiğinde soracaktır. Selam ve dua ile;”

İbrahim Yusuf TURANLI
Kahta Eski Belediye Başkanı

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi