enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5249
EURO
34,8871
ALTIN
2.433,03
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Az Bulutlu
32°C
Adıyaman
32°C
Az Bulutlu
Pazartesi Hafif Yağmurlu
28°C
Salı Hafif Yağmurlu
22°C
Çarşamba Yağmurlu
21°C
Perşembe Az Bulutlu
22°C

286 Seçmenin bulunduğu köyde 18 muhtar adayı

286 Seçmenin bulunduğu köyde 18 muhtar adayı
REKLAM ALANI
05.03.2024
0
A+
A-

Ardahan’ın Damal ilçesine bağlı 286 seçmenin bulunduğu Seyitören köyünde 18 muhtar adayı, projelerini açıklarken birbirlerine karşı üstünlük kuramayınca maaş bağışlama yarışına girdi.

featured

286 Seçmenin bulunduğu köyde 18 muhtar adayı

ARDAHAN-BHA

Ardahan’ın Damal ilçesine bağlı Seyitören köyünde muhtarlık seçimleri ilginç bir dönemece sahne oldu. Köyde sadece 286 seçmen olmasına rağmen tam 18 muhtar adayı bulunması dikkat çekiyor. Her biri köyün geleceği için projelerini sunan muhtar adayları, rakiplerini geride bırakma mücadelesine girişti. Ancak birbirlerine karşı üstünlük kuramayan muhtar adayları, ilginç bir yönteme başvurarak maaş bağışlama yarışına döndü. Bağış yarışı hızla açık artırmaya dönüştü, bu gelişme köylüler arasında şaşkınlıkla karşılandı.

Bu yarış da beklenmedik bir şekilde açık artırmaya döndü. Bazı adaylar yıllık 200-300 bin liraya kadar bağış yapma teklifinde bulundu. Bu durum köylüler arasında şaşkınlık yaratırken, neredeyse her ailede bir muhtar adayı bulunması da dikkat çekiyor. Muhtar adaylarının bağış yarışı, seçim atmosferine ilginç bir boyut kazandırdı.

286 Seçmenin bulunduğu köyde 18 muhtar adayı

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi