enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5998
EURO
34,8045
ALTIN
2.495,11
BIST
9.480,63
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Parçalı Bulutlu
24°C
Adıyaman
24°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Açık
24°C
Pazar Açık
24°C
Pazartesi Açık
28°C
Salı Açık
29°C

19 MAYIS HAFTASI KÂHTA’DA ÇOŞKUYLA KUTLANACAK

15.05.2022
0
A+
A-

Kâhta Kaymakamlığı ile Kahta Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü koordinesinde, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları kapsamında 15 – 21 MAYIS 2022 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan dolu dolu program ile bayram coşkusu bir hafta boyunca tüm Kâhta’da çeşitli etkinliklerle kutlanacak.
Kahta Kaymakamlığı Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü, Milli Mücadelenin ilk adımlarının atıldığı 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nın 103. yıldönümü nedeniyle bayramın coşkusunu yaşatacak programın detayları sürprizlerle dolu.
Kutlamalar bir hafta boyunca sürecek
15 Mayıs Pazar günü gençlerin “Çelenk Sunma” ile program başlayacak. Etkinlikler Kahta Gençlik Merkezinde 200 kişinin katılımıyla yapılacak “Satranç Turnuvası” ile devam edecektir.
Fırat Su Sporları haftaya damgasını vuracak
16 Mayıs Pazartesi büyük bir coşku ile ilk defa yapılacak, Kahta Baraj Gölünün Su Sporları Merkezi haline getirilmesi, ulusal ve uluslararası su sporları festivaline ev sahipliği yapacak ve geleneksel hale getirilecek olan Fırat Su Sporları kapsamında; Kano Yarışları, Kürek Yarışları, Burcu Çetinkaya’nın Wakeboard gösterisi ve Yamaç Paraşütü ile devam edecek. Tuzla Belediyesinin desteklediği “Çocuk Şenliği” yapılacaktır.
17 Mayıs Salı günü, sporun zirveye ulaşacağı “Basketbol ve Voleybol” turnuvaları yapılacak.
17-18 Mayıs tarihlerinde 150 kişinin katılımı ile “Akıl Zeka Oyunları” turnuvası ile devam edecek olan gençlik bayramı birçok ilki içinde barındırıyor.
18 Mayıs Çarşamba günü, “Futbol Serbest Vuruş Frikik yarışması, Resim Sergisi, Bilek Güreşi, Karate-Judo-Taekwondo gösterisi” ile devam edecek.
19 Mayıs Perşembe günü, resmi tören ile “Çelenk Sunumunun ardından büyük bir coşku ile TEDAŞ Kavşağında başlayacak olan geniş katılımlı halka açık “Gençlik Yürüyüşü” yapılacaktır. Akabinde bayram sevincini doruğa çıkartacak “19 Mayıs Gençlik Konseri” ve akabinde ödül töreni ile program tamamlanacaktır.

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi