enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5025
EURO
34,7419
ALTIN
2.495,39
BIST
9.490,56
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Parçalı Bulutlu
25°C
Adıyaman
25°C
Parçalı Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
24°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
24°C
Pazar Açık
25°C
Pazartesi Açık
27°C

15 TEMMUZ KONFERANS SALONU KAYMAKAM KAYA TARAFINDAN HİZMETE AÇILDI

15 TEMMUZ KONFERANS SALONU KAYMAKAM KAYA TARAFINDAN HİZMETE AÇILDI
REKLAM ALANI
17.11.2016
0
A+
A-

Kahta Kaymakamı Ahmet Gazi KAYA, Borsa İstanbul Anadolu Lisesinde oluşturulan 15 Temmuz Konferans salonunu hizmete açtı.
Açılış törenine Kaymakamı Ahmet Gazi KAYA ile birlikte Kahta İlçe Milli Eğitim Müdürü, ilk ve orta dereceli okulların idarecileri, öğretmenler ve veliler katıldı.
15 TEMMUZ KONFERAN SALONUNUN açılışı Kaymakamımız Ahmet Gazi KAYA ile birlikte katılımcı Müdürler tarafından gerçekleştirildi.
Kaymakam KAYA törende yaptığı konuşmada, Borsa İstanbul Anadolu Lisesinde duyulan ihtiyaç üzerine okul idaresi tarafından çok amaçlı salon olarak düzenlenen salonun modern cihazlarla donatılması suretiyle tamamlandığını belirtti. Öğrencilerin taleplerinin doğrultusunda salona 15 TEMMUZ KONFERANS SALONU isminin verildiğini belirten Kaymakam KAYA, öğrencilerin vatan sevgisi ile yetiştirilmelerinin önemine dikkat çekti.
Açılış törenine katılan Okul İdarecilerine ve öğretmenlere hitaben konuşma yapan Kaymakam KAYA, eğitimcilerin birinci vazifesinin nitelikli bireyler yetiştirmek olduğunu, öğrencilerin gelecekte vatan sevgisi ile donatılmış, samimi ve dürüst bir nesil olmalarının hayati önem taşıdığını belirtti.
Açılış töreninin ardından Borsa İstanbul Anadolu Lisesi öğretmenleriyle bir araya gelen Kaymakam KAYA Okul idaresinden okulun genel başarı durumu, öğrenci ve öğretmen sayıları hakkında bilgiler aldı. Öğretmenlerle sohbet etti.
Okul Müdürü Mahmut Yıldırım, 15 Temmuz Konferans Salonunun kullanım alanları hakkında bilgiler verdi, salonda motivasyon eğitimleri düzenlenmeye başlandığını ileriki zamanlarda öğrencilere meslek tanıtımı ve olumlu örnek teşkil etmesi amacıyla bir plan doğrultusunda meslek çeşitli mesleklerden çalışanların davet edilip tanıtılacağını, veli toplantıları ile seminer çalışmaları için salonun kullanılacağını belirtti. Okulun başarı sıralamasında ilçede ilk 3 okul arasına girdiğini belirtti.
Okul İdaresi ve öğretmenleri başarılarından dolayı tebrik eden Kaymakam Ahmet Gazi KAYA başarılarının devamını diledi.

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi