enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,6103
EURO
34,8380
ALTIN
2.502,22
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Parçalı Bulutlu
25°C
Adıyaman
25°C
Parçalı Bulutlu
Cuma Açık
24°C
Cumartesi Açık
24°C
Pazar Açık
25°C
Pazartesi Açık
27°C

15 Temmuz Destanı Programı Başladı.

15.07.2018
0
A+
A-

Kahta’da 15 Temmuz Şehitleri Anma, Demokrasi ve Milli Birlik günü kapsamında vatandaşlar nöbet tutmaya başladı.

Kahta TEDAŞ Kavşağına gelen vatandaşlar, ellerinde Türk bayrakları ile 15 Temmuz 2016 yılında gerçekleşen hain darbe girişimine tepki gösterdi.

15 Temmuz’u Anma töreni saat 20;30 Kahta TEDAŞ Kavşağında başlayan kortej yürüyüşü Hükumet Konağı önüne kadar yürüdü.

Hükumet Konağı önünde kuran tilavetiyle başlayan program konuşmalarla devam etti…

……….

Miting alanında saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başlayan programa ilçe protokolü ve kalabalık bir vatandaş topluluğu katıldı. Program sabah namazına kadar devam etti. Kur’an-ı Kerim Tilaveti, şiir dinletisi, mahalli sanatçıların konseri sunuldu. Camilerde salalar okundu, şehitler için dualar edildi. Sabah ezanının okunmasından sonra mitinge katılanlar topluca sabah namazını kıldı. Sabah namazından sonra yapılan çorba ikramı ile program sona erdi.

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi