enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4208
EURO
34,6292
ALTIN
2.494,86
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Parçalı Bulutlu
24°C
Adıyaman
24°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Açık
24°C
Pazar Parçalı Bulutlu
25°C
Pazartesi Açık
27°C
Salı Açık
29°C

15.GAP Oscar’ı ‘Yılın Sanatçısı Ödülü’ Erkan Petekkaya verilecek

15.GAP Oscar’ı ‘Yılın Sanatçısı Ödülü’ Erkan Petekkaya verilecek
REKLAM ALANI
30.04.2022
0
A+
A-

GAP Gazeteciler Birliği tarafından geleneksel olarak organize edilen GAP Oscar’ı ödül töreninde ‘Yılın Sanatçısı Ödülü’ Erkan Petekkaya verileceği duyuruldu.

GAP Oscar’ı ödül komisyonu hafta sonu yaptığı çalışma sonrasında. TV.8 de Cuma akşamlarının vazgeçilmezi olan Kırmızı Oda dizisindeki Delikanlı Sadi rolünde gösterdiği yüksek performans nedeniyle sanatçı Erkan Petekkaya’yı 15.GAP Oscar’ı ‘Yılın En Başarılı Sanatçısı’ ödülüne layık gördü.
“Bu defa sinema ve dizi filmlerde başarı göstereni önceledik”
Kırmızı Oda dizisindeki Delikanlı Sadi rolünde gösterdiği yüksek performans nedeniyle sanatçı Erkan Petekkaya ‘Yılın Sanatçısı Ödülü’ne layık görüldüğünü belirten GAP Gazeteciler Birliği Genel Başkanı Zeynel Abidin Kıymaz,”Her yıl başarı göstermiş bir sanatçımızı onere etmek teşvik etmek amacıyla ödüllendiriyorduk. Genel de ses sanatçısı ödüllendirdiklerimiz oldu. Bu defa sinema ve dizi filmlerde başarı göstereni önceledik. Çünkü pandemi döneminde hepimiz genelde dizi ve sinema izleme fırsatı çok bulduk. Sinema ve Tv dizilerinde ülkemizde önemli ilerleme oldu, sektör gelişti bizde bu doğrultuda değerlendirme yaptık. Kırmızı Oda dizisinin (Delikanlı Sadi) Erkan Petekkaya’nın “Ben bu dünyayı, bu dünyadaki insanları affetmiyorum Hocam.” Sözlerinin yer aldığı sahnedeki üstün performansı nedeniyle 15.Gap Oscar’ı ‘Yılın En Başarılı Sanatçısı’ ödülüne layık görüldü. Sanatçımız Erkan Petekkaya ödülünü almak üzere 14 Mayıs 2022’de Malatya’da olacaktır. Sanat duyarlılığı yüksek Malatya’da sanatseverlerle de bir araya gelecektir. “dedi.
REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi