enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Az Bulutlu
32°C
Adıyaman
32°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
31°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
25°C
Salı Hafif Yağmurlu
21°C
Çarşamba Az Bulutlu
21°C

100 yıllık Cumhuriyet fotoğrafları bir albümde

100 yıllık Cumhuriyet fotoğrafları bir albümde
REKLAM ALANI
22.12.2023
0
A+
A-

Vali Şimşek, “2023’ü kalıcı bir eserle uğurlamak ve cumhuriyetimizin hafızasını diri tutarak gelecek nesillere aktarmaktır.” dedi.

featured

100 yıllık Cumhuriyet fotoğrafları bir albümde

Hakan BAKAR/SİVAS-BHA

Sivas’ın 100 Yıllık Cumhuriyet Fotoğrafları Albüm Haline Getirildi

Sivas Valiliği tarafından hazırlanan ve Cumhuriyet’in ilanından günümüze Sivas’ın sosyal, kültürel ve ekonomik değişimine şahitlik eden fotoğrafların yer aldığı, “Sivas’ın Cumhuriyet Albümü” kitabının tanıtımı yapıldı.

Cumhuriyetimizin 100. yılı etkinlikleri kapsamında; Sivas Valiliği tarafından ilk olarak İstanbul’da ardından da Sivas’ta sergilenen, “Sivas’ın Cumhuriyet Yüzyılı 1923-2023 Fotoğraf Sergisi” yapılan çalışmalarla kitap haline getirildi.

Kitabın tanıtım programında konuşan Vali Yılmaz Şimşek, Milli Mücadelemizin meşalesinin yakıldığı Sivas’ta 100. yıl nedeniyle birçok etkinliği gerçekleştirdiklerini belirterek, “2023 yılını geride bırakırken hem okurlara görsel bir şölen sunmak hem de Sivas’ın cumhuriyetle geçen asrına ışık tutmak amacıyla bu eseri kamuoyunun beğenisine takdim ediyoruz. Sivas Valiliği olarak amacımız; 2023’ü kalıcı bir eserle uğurlamak ve cumhuriyetimizin hafızasını diri tutarak gelecek nesillere aktarmaktır. Yıllar geçtikçe değerinin daha da artacağına inandığımız bu albüm kitapta Sivas’ın son yüz yıl görseli yer almaktadır. İlimizin 1923 ve 2023 yılları arasında yaşadığı bu değişim ve gelişim fotoğrafların diliyle anlatılmaktadır. Bir birinden değerli 220 fotoğrafın bulunduğu bu kitapta görseller alt yazıyla birlikte kronolojik sırayla okuyucularımızın beğenisine sunulmuştur. Kitabın hazırlanmasında emeği geçenlere teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi.

100 yıllık Cumhuriyet fotoğrafları bir albümde

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi