enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2020
EURO
35,0069
ALTIN
2.504,53
BIST
10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Az Bulutlu
28°C
Adıyaman
28°C
Az Bulutlu
Pazartesi Parçalı Bulutlu
30°C
Salı Açık
30°C
Çarşamba Az Bulutlu
30°C
Perşembe Açık
27°C

1. TÜSİAV Enerji Zirvesi için geri sayım başladı

1. TÜSİAV Enerji Zirvesi için geri sayım başladı
REKLAM ALANI
06.05.2024
0
A+
A-

Türkiye Sanayici ve İş İnsanları Vakfı (TÜSİAV) tarafından bu yıl ilk kez düzenlenecek olan TÜSİAV Enerji Zirvesi, enerji sektörünün kritik konularını ele alacak. Enerjinin etkin kullanımı, yeni yüzyılda enerjinin geleceği, yapılarda enerji ihtiyacının değişmesi gibi temel konular, sektörün tüm paydaşlarıyla bir araya gelerek tartışılacak.

Enerji Zirvesi’nin ana sponsoru Alves Kablo olacak. Alves Kablo, enerji sektöründeki gelişmeleri desteklemeye ve sektörün geleceğini şekillendirmeye katkıda bulunmaktan gurur duyuyor.

TÜSİAV Enerji Platform Başkanı Kutlu Tamay, TÜSİAV Enerji Zirvesi’ne ilişkin beklentilerini paylaştı. Tamay, zirvenin sektördeki önemine vurgu yaparak, enerji sektörünün geleceği hakkında önemli tartışmaların ve stratejik vizyonların paylaşılacağına inandığını belirtti.

Tamay, “TÜSİAV olarak, enerji sektörünün gelişimine ve dönüşümüne katkı sağlayacak bu önemli etkinliği düzenlemekten dolayı büyük heyecan duyuyoruz. Enerji Zirvesi, sektörün önde gelen isimlerini bir araya getirerek, geleceğe dönük stratejilerin belirlenmesine önemli bir katkı sağlayacak. Enerji verimliliği, yapılarda enerji korunma prensipleri ve sektördeki diğer yeniliklerin tartışılacağı bu zirveden sektöre değerli çıktılar bekliyoruz.” şeklinde konuştu.

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi