enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5540
EURO
34,9597
ALTIN
2.449,32
BIST
9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Az Bulutlu
30°C
Adıyaman
30°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
30°C
Cumartesi Az Bulutlu
32°C
Pazar Az Bulutlu
29°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C

AGC’den Başkan Turanlı’ya Ziyaret

AGC’den Başkan Turanlı’ya Ziyaret
REKLAM ALANI
05.05.2019
0
A+
A-

Adıyaman Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Zeki Dişkaya ve yönetim kurulu üyeleri, Kahta Belediye Başkanı İ.Yusuf Turanlı’yı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulunuldu.

31 Mart’ta yapılan mahalli idareler seçiminde, Kahta Belediye Başkanı olarak seçilen İ.Yusuf Turanlı’ya Adıyaman Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Zeki Dişkaya ve yönetimi Kurulu üyeleri ziyarette bulundu.

Ziyaretten doyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Turanlı, ”Seçim arifesi boyunca hiçbir zaman bizleri yalnız bırakmayan basımıza çok teşekkür ediyorum. Seçim sürecinde verdiğimiz sözler ve projelerin hayata geçirmesi için çok çalışacağız. Siyasi kimliğimizi bir tarafa indirdik. Hizmet kimliğimizi taktık, bundan sonra ilçemize hizmet etmek için çalışacağız. Biz kimseyi ayrıştırmadan, herkese eşit hizmetler götüreceğiz.”dedi.

Başkan Turanlı, 5 milletvekili ile görüşeceğini belirterek, konuşmasını şöyle sürdürdü:

“Kahta ilçemize hizmetler konusunda, parti ve görüş ayrıt etmek sizin, ilçemizin çıkarı için,5 Milletvekillerimizle görüş ve desteklerini isteyeceğiz. İlçemizin menfaatini her şeyden önce gelir.” diyen Başkan Turanlı, “ Parti rozetlerimizi bir kenara indirdik ve ilçemize hizmet etme rozetini taktık. Bu sebeple herkesin, her kesimin destek ve görüşleriyle, ilçemize güzel kalıcı hizmetler bırakmasını istiyorum.”

Adıyaman Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Zeki Dişkaya ise hayırlı olsun dileklerinde bulunarak, “Allah iyi hizmetler yapmanıza yardımcı olsun. Sizin bir diğer dönemizin de, birçok hizmetlerinize şahit olduk. Allah var çok iyi ve kalıcı hizmetler ilçeye bıraktınız. İnşallah bu dönemde, hizmetlerinizle kendinizden bahis ettirirsiniz. Sizi bir siyasetçi olarak tebrik ediyorum. Milletvekilleriyle, bakanlarla ilçemizin menfaati için görüş ve destek isteyeceğim dediniz. Bu da gösteriyor ki İçinizde hizmet etme coşkusu var. Kahta halkına çok iyi hizmetler yapacağınıza inanıyoruz diye konuştu.

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi