enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Parçalı Bulutlu
24°C
Adıyaman
24°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Açık
25°C
Pazartesi Açık
28°C
Salı Açık
29°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
29°C

YENİ DOĞAN ÇOCUĞA PARA YARDIMI DEVAM EDİYOR

YENİ DOĞAN ÇOCUĞA PARA YARDIMI DEVAM EDİYOR
REKLAM ALANI
09.06.2015
0
A+
A-

Yeni doğan çocuklara Sosyal Politikalar Bakanlığını 300 TL para yardımı devam ediyor…

Yeni doğan çocuğa para yardımı devam ediyor. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığının 15 Mayıs’tan itibaren başlattığı doğum yardımı başvurularına şuana kadar 200 kişi başvurdu.
Adıyaman Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü vatandaşların doğum yardımına başvurularının devam ettiğini belirterek, başvuruların müdürlüklere yapıldığını kaydetti.

ÇOCUK BAŞINA 300 TL…

il Müdürlüğüne 200 başvuru yapıldığı, bu sayının içerisinde 3 ikiz çocuk bulunduğu öğrenildi. Birinci çocuğa 300, ikinci çocuğa 400, 3 çocuğa ise 600 TL yardım yapılıyor.
Bakanlığın yaklaşık 20 gün önce başlattığı, yeni doğan çocuklar için ailelere yapılan yardımlar Adıyaman Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğümüz merkez binasında, Kahta Sosyal Hizmet Merkezi ve Besni Sosyal Hizmet Merkezlerinde devam etmektedir. Kamu Kurumlarında çalışan vatandaşlarımız ise çalıştıkları kurumlarına başvurularını yapabilirler. Başvuru için anne veya  babanın sadece yeni doğan çocuğun Nüfus Cüzdanını getirmesi başvuru için yeterli. Yapılacak yardımlar annenin TC kimlik numarası üzerinden PTT şubesindeki hesabına yatırılacaktır…

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi