enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2020
EURO
35,0069
ALTIN
2.504,53
BIST
10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Az Bulutlu
29°C
Adıyaman
29°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
28°C
Pazartesi Açık
29°C
Salı Az Bulutlu
29°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
29°C

Vidinlioğlu’ndan Yağız Batu’ya destek

Vidinlioğlu’ndan Yağız Batu’ya destek
REKLAM ALANI
04.01.2024
0
A+
A-

Kastamonu Belediye Başkanı Galip Vidinlioğlu, SMA Hastası Kastamonulu Yağız Batu’ya destek yayınına katıldı.

Takipçilerin 125 bin TL, MHP Belediye Meclis üyelerinin 10 bin TL, Başkan Vidinlioğlu’nun ise 30 bin TL desteklediği programda toplamda Yağız için 165 bin TL toplandı.

Sosyal medya üzerinden Yağız Batu’nun ailesi tarafından organize edilen canlı yayına konuk olan Kastamonu Belediye Başkanı Galip Vidinlioğlu, SMA Hastalığıyla mücadele eden ve Valilik onaylı bir şekilde destek toplayan Yağız’a önemli bir destek verdi.
Vidinlioğlu’nun katıldığı yayına Kastamonu Belediyesi personelleri başta olmak üzere çok sayıda hemşehrimiz de önemli maddi yardımlarda bulunurken; yayın sonunda da toplamda 165 bin TL yardım toplandı.

SMS ve nakit destekleriyle birlikte yaklaşık 200 bin TL desteğin sağlandığı tahmin ediliyor.
Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde SMA TİP-1 hastası 11 aylık Yağız Batu Demirtaş’ın tedavi giderlerini karşılamak için, ailesi yoğun mücadele veriyor. Aslen Kastamonu’nun İnebolu ilçesinden olan Demirtaş ailesi; hem Kastamonu hem Tekirdağ hem de diğer illerde yoğun bir şekilde çalışıyor.

”İNŞALLAH, ÇOK DAHA BÜYÜK MİKTARLARA ULAŞIRIZ”
Belediye Başkanı Galip Vidinlioğlu da, yayının sonunda yaptığı kısa değerlendirmede;
”Bütün katılımcılara çok teşekkür ediyorum. Allah hepsinden razı olsun. Bu, hepimizin yaşayacağı sıkıntılar. Böyle bir şeye katkı verdiğim için çok mutlu oldum. Sağolsunlar, kıymetli katılımcılar da bizi kırmayıp destek oldular. İnşallah, en kısa sürede bir yayın daha gerçekleştiririz .İnşallah çok daha büyük miktarları bir sonraki yayında yakalarız.” dedi.

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi