enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3625
EURO
34,9657
ALTIN
2.326,25
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Az Bulutlu
20°C
Adıyaman
20°C
Az Bulutlu
Cuma Açık
25°C
Cumartesi Açık
25°C
Pazar Az Bulutlu
25°C
Pazartesi Açık
25°C

VALİLİK KUPASININ SAHİBİ KÂHTA DEVLET HASTANESİ TAKIMI OLDU

VALİLİK KUPASININ SAHİBİ KÂHTA DEVLET HASTANESİ TAKIMI OLDU
REKLAM ALANI

Türkiye Futbol Federasyonu Adıyaman İl Temsilciliği tarafından organize edilen kurumlar arası Valilik Kupası Futbol Turnuvasında, heyecan Altınşehir Stadında oynanan final maçı ile sona erdi. Gerçekleşen müsabakalar sonrası Valilik Kupasının sahibi Kamu Hastaneler Birliğine bağlı Kahta Devlet Hastanesi takımı oldu.

Altınşehir Stadında gerçekleşen final maçına Adıyaman Valisi Abdullah Erin, TBMM Başkanvekili Ahmet Aydın, İl Jandarma Komutanı Albay Ercan Atasoy, İl Emniyet Müdürü Metin Alper, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fikret Keleş, İl Sağlık Müdürü Dr. M. Emin Taş, ASKF Başkanı Cenap Taşkın, Futbol İl Temsilcisi Alican Çelik ve çok sayıda izleyici katıldı.

24 resmi kurumun katılımıyla gerçekleşen Valilik Kupası futbol turnuvasında, özellikle masa başında çalışan personelin hareketsiz yaşamdan uzaklaştırıp fiziksel hareketliliklerini daha aktif tutup, sağlıklı yaşamalarını sağlamak ve kurum çalışanlarının kaynaşmasına katkı sunulması hedeflenmiştir.

Milli Eğitim Müdürlüğü ile Kahta Devlet Hastanesi Takımları arasında oynanan final maçı, Kahta Devlet Hastanesinin 2-0 kazanmasıyla sonuçlandı.

Müsabakalar sonrası kupa törenine geçildi. Türkiye Futbol Federasyonu Adıyaman İl Temsilcisi Alican Çelik turnuvaya yaptığı katkılardan dolayı Vali Abdullah Erin’e bir plaket takdim ederek, organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür etti.

Turnuvaya katılan bütün takımlara teşekkür eden Vali Abdullah Erin ise, “Bu tür sportif etkinliklerin ilimizde düzenlenmesi kurum çalışanlarımız arasındaki diyalogların gelişmesi ve kaynaşması açısından oldukça önemlidir. Tüm kurumlarımız centilmenliği ön plana alarak örnek müsabakalar ortaya koydu. Spora çok önem veriyoruz. Geçen yıl Adıyaman 1954 Sporun bir üst lige çıkması için TBMM Başkanvekilimiz Ahmet Bey ve diğer Milletvekillerimizle birlikte elimizden gelen her şeyi ve verebileceğimiz her türlü desteği esirgemedik. Bu konuyla ilgili gelen eleştiri ve tenkitlerin hepsini red ediyoruz. Geçen yıl olduğu gibi bu yılda inşallah elimizden gelen her türlü desteği Adıyaman 1954 Spor’a vereceğiz. Spor alanında Adıyaman’a son 10-15 yıl içerisinde çok önemli alt yapı hizmetlerinin yapıldığını görüyoruz. Yapılan yatırımlarla neredeyse spor salonu ve çim sahanın bulunmadığı ilçemiz kalmadı. Bütün bu yatırımların gerçekleşmesinde en büyük katkıyı sağlayan TBMM Başkanvekilimiz Ahmet Aydın beye Adıyaman Valisi olarak teşekkürü bir borç biliyoruz. Turnuvaya katılan tüm kurumlarımıza teşekkür ediyorum. Özellikle Turnuva’nın birincisi Kahta Devlet Hastanesini tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum”dedi.

Konuşmaların ardından kupa törenine geçildi. Valilik Kupası Futbol Turnuvası Şampiyonu olan Kahta Devlet Hastanesine kupasını Vali Abdullah Erin ve TBMM Başkanvekili Ahmet Aydın verdi. Vali Erin ve Aydın’ın elinden kupasını alan Kahta Devlet Hastanesi Takımı sevinç gösterisi yaptı.

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi