enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5191
EURO
34,5735
ALTIN
2.504,25
BIST
9.548,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Hafif Yağmurlu
26°C
Adıyaman
26°C
Hafif Yağmurlu
Çarşamba Parçalı Bulutlu
27°C
Perşembe Açık
25°C
Cuma Parçalı Bulutlu
23°C
Cumartesi Açık
23°C

VALİ YARDIMCISI MURAT SÜZEN’E VEDA YEMEĞİ

VALİ YARDIMCISI MURAT SÜZEN’E VEDA YEMEĞİ
REKLAM ALANI
02.11.2017
0
A+
A-

2011 yılından bu yana Adıyaman Vali Yardımcılığı görevini yürütmekte iken İçişleri Bakanlığının 20 Ağustos 2017 tarih ve 30160 sayılı Resmi Gazetede yayınlanan Mülki İdare Amirleri Kararnamesi ile Adana Vali Yardımcılığı görevine atanan Vali Yardımcısı Murat Süzen onuruna veda yemeği düzenlendi.

Türkiye Petrolleri Sosyal Tesislerinde düzenlenen veda yemeğine Vali Nurullah Naci Kalkancı, Garnizon Komutanı Albay Davut Kulalar, Belediye Başkan Yardımcısı Sait Kutlu, Vali Yardımcıları, İlçe Kaymakamları, İl Jandarma Komutanı Albay Ercan Atasoy, İl Emniyet Müdürü Metin Alper, İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Can Erdoğan ve meclis üyeleri, kurum amirleri, STK Temsilcileri, köy ve mahalle muhtarları ile basın mensupları katıldı.

Vali Yardımcısı Murat Süzen’e yeni görevinin hayırlı olmasını dileyen Vali Nurullah Naci Kalkancı, “6 yıldır Adıyaman’da görev yapan Vali Yardımcımız Murat Süzen, İçişleri Bakanlığımızın son kararnamesi ile Adana Vali Yardımcılığına atanmıştır. Mesai kavramı gözetmeden çalışan, gece-gündüz demeden, Adıyaman’ı doğusundan batısına, kuzeyinden güneyine her yeri sanki memleketiymiş gibi bilen bir meslektaşımla çalışmak bana büyük bir mutluluk verdi. Vali Yardımcımız Murat Beyin gidişine üzülüyoruz ama kendisi adına mutluluk duyuyoruz. Kararname çıkmasına rağmen elindeki işleri sonuçlandırmak için birkaç ay daha Adıyaman’da kalarak çalışmalarına devam etti. Bugüne kadar kendisine tevdi edilen her görevi mesai mefhumu gözetmeden layıkıyla yerine getirdi. Adıyaman’da yaptığı çalışmalarla çok hakkı vardır. Biz hakkımızı helal ettik, kendisinin de hakkını helal etmesini diliyoruz. Gideceği yerde de güzel çalışmalara imza atacağına inanıyorum. Bundan sonra görevinde çok iyi yerlere geleceğinden şüphem yok. Murat Beye bundan sonraki yaşamında ve yeni görev yerinde başarılar diliyorum”dedi.

Vali Yardımcısı Murat Süzen ise, veda yemeğine katılan tüm konuklara gösterdikleri yakın ilgiden dolayı teşekkür ederek, “Sayın Valimizle çok kısa bir süre çalıştık ama bu kısa süre zarfında Sayın Valimizin tecrübelerinden çok istifade ettik. Adıyaman’da 6 yıl görev yapma şerefine nail oldum. Adıyaman halkına ve mesai arkadaşlarıma çok çok teşekkür ediyorum. Altı yıl boyunca acısıyla, tatlısıyla çok güzel bir birliktelik oldu. Bizden yana varsa hakkımız helal olsun. Herkesten de hakkını helal etmelerini diliyorum”dedi.

Yapılan konuşmaların ardından Vali Nurullah Naci Kalkancı, Vali Yardımcısı Murat Süzen’e Adıyaman’da görev yaptığı süre içerisinde özverili ve üstün çalışmalarından dolayı başarı belgesi ile Adıyaman’a has çeşitli hediye

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi