enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4668
EURO
34,7312
ALTIN
2.478,57
BIST
9.530,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Parçalı Bulutlu
25°C
Adıyaman
25°C
Parçalı Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
24°C
Cumartesi Açık
24°C
Pazar Açık
25°C
Pazartesi Açık
27°C

VALİ ERİN VE İL PROTOKOLÜ’NDEN DİYARBAKIR GAZİSİNE ZİYARET

VALİ ERİN VE İL PROTOKOLÜ’NDEN DİYARBAKIR GAZİSİNE ZİYARET
REKLAM ALANI
06.09.2016
0
A+
A-

Adıyaman Vali Abdullah Erin, Diyarbakır Lice’de Bölücü Terör Örgütü PKK mensuplarının askeri üs bölgesine saldırması sonucu yaralanan Uzman Çavuş Ali Bilgiç’i Adıyaman merkezdeki evinde ziyaret etti.

Ziyarette, Vali Erin’e Milletvekili Adnan Boynukara, İl Jandarma Komutanı Albay Ercan Atasoy, Belediye Başkanı F. Hüsrev Kutlu ve İl Emniyet Müdürü Fikret Salmaner eşlik etti.

Diyarbakır Gazisi Uzman Çavuş Ali Bilgiç’i Cumhuriyet Mahallesindeki evinde ziyaret ederek bir buket çiçek takdim eden Vali Abdullah Erin, gazi ve ailesiyle sohbet ederek geçmiş olsun dileklerini iletip, acil şifalar diledi.

Lice Gazisi Ali Bilgiç ve ailesiyle sohbet eden Vali Erin, “Yüce Milletimiz, vatanın bekası ve milletimizin huzuru için büyük fedakârlıklar gösteren kahraman gazilerimizi hiçbir zaman unutmamış, bundan sonra da unutmayacaktır. Devlet olarak her zaman yanınızdayız. Herhangi bir talebiniz olduğunda kapılarımız sizlere her zaman açıktır. Aynı saldırıda vatan, bayrak ve değerler uğruna canlarını feda eden aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize de acil şifalar diliyorum. Allah bir daha böyle acılar yaşatmasın”dedi.

Lice Gazisi Uzman Çavuş Ali Bilgiç ve ailesi ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Vali Abdullah Erin’e ve beraberindeki heyete teşekkür etti.

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi