enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3680
EURO
34,9842
ALTIN
2.325,98
BIST
9.102,91
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Açık
25°C
Adıyaman
25°C
Açık
Cumartesi Açık
25°C
Pazar Az Bulutlu
25°C
Pazartesi Açık
25°C
Salı Az Bulutlu
25°C

VALİ DEMİRTAŞ’TAN GAP GAZETECİLER BİRLİĞİNE VEDA ZİYARETİ

VALİ DEMİRTAŞ’TAN GAP GAZETECİLER BİRLİĞİNE VEDA ZİYARETİ
REKLAM ALANI
06.06.2016
0
A+
A-

GAP GAZETECİLER BİRLİĞİ (3)

Vali Demirtaş’tan GAP Gazeteciler Birliğine Veda Ziyareti

Vali Mahmut Demirtaş;

“İlimiz Basını Bize Yol Gösterici Oldu”

İçişleri Bakanlığı tarafından yayımlanan Valiler Kararnamesi ile Adıyaman Valiliğinden Adana Valiliğine atanan Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş, GAP Gazeteciler Birliğine veda ziyaretinde bulundu.

GAP Gazeteciler Birliğine gelişinde Vali Mahmut Demirtaş’ı Başkan Zeynel Abidin Kıymaz karşıladı.

Karşılıklı sohbet havasında geçen ziyarette Vali Mahmut Demirtaş, 4 yıllık görevi süresince bu şehrin gelişmesi için Adıyaman basınından her zaman destek gördüğünü ifade ederek, yapılan haberlerin çoğu bizlere yol gösterici oldu dedi.

Söz konusu Adıyaman olduğunda ilimiz basının gayretli çalışmalarına şahit olduklarını belirten Vali Mahmut Demirtaş; “İlde günlük yerel gazeteler, haftalık gazeteler, radyolar, internet siteleri ve uydudan yayın yapan televizyon var bu bakımdan Adıyaman ili çok şanslı bir il. Bir çok ile nazaran Adıyaman basını çok iyi yerlere gelmiş durumda. Adıyaman’a geldiğimiz beri güzel hizmetler yapmaya çalıştık. Bunları yaparken gazeteciler ile iyi diyalog içerisinde olarak, aile gibiydik. Yakın zamanda Adıyaman’dan ayrılacağım. Gazeteciler bizi kendilerinden uzak görmediler. Bizimle birlikte hizmet etme gayretinde oldular. Kalbini kırdıklarımızın haklarını helal etmelerini istiyorum. Ben hakkımı helal ediyorum. Güzel projeler gerçekleştirdik. Adıyaman50-100 yılını ilgilendiren projeler yaptık. Bunları yaparken heyecan duyduk. Hem de mutlu olduk. Beni hizmet etme noktasında destekleyen gazeteci arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. İlimize yeni atanan sayın valimizi çok iyi tanıyorum ve inşallah bizden alacağı bayrağı daha ileriye taşıyacaktır.  Adıyaman’ı ve Adıyaman halkını unutmayacağım. Bundan sonra Adana’da da bir eviniz olacak.” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden GAP Gazeteciler Birliği Genel Başkanı Zeynel Abidin Kıymaz ise; “Sayın valimiz göreve geldiği günden bugüne özellikle eğitim konusunda büyük mesai harcadı. Yapılan ve başlatılan projeleri yakından takip edip, zamanında ve sağlıklı bir şekilde bitmesi için çaba sarf etti. İlimiz basını da yapılan hizmetleri kamuoyuna duyurma adına en güzel şekilde görevini yerine getirdi. Sayın valimizin ilimizden ayrılışı belki bizleri üzdü ama Adana gibi büyük bir şehre atanması bizleri sevindirmiştir. Kendisine yeni görev yerinde başarılar diliyor, görev süresi boyunca ilimize yapmış olduğu hizmet ve katkılardan dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi