enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5585
EURO
34,9459
ALTIN
2.442,21
BIST
9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Az Bulutlu
30°C
Adıyaman
30°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
31°C
Pazar Az Bulutlu
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
22°C
Salı Hafif Yağmurlu
19°C

Vali Demirtaş,Bütün Müteşebbüslere Kapımızda Gönlümüzde Açıktır

Vali Demirtaş,Bütün Müteşebbüslere Kapımızda Gönlümüzde Açıktır
REKLAM ALANI
21.12.2014
0
A+
A-

Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş, Adıyaman Organize Sanayi Bölgesini ziyaret ederek, OSB’de üretim yapan Asa Tekstil ve Sanko Holding İplik Fabrikasında incelemelerde bulunup, Adıyaman’a yatırım yapmak isteyen bütün müteşebbislere kapılarının açık olduğunu ifade etti.

OSB’deki incelemelerine ilk olarak Asa Tekstil ile başlayan Vali Demirtaş, işletmeyi gezerek üretilen ürünlerin kalitesiyle ilgili firma sahibi Mehmet Karatekin’den bilgi aldı.

Asa tekstildeki incelemelerin ardından, dünyada en son teknolojik makinelerle üretim yapan Sanko Holding İplik Fabrikasına geçen Vali Mahmut Demirtaş, Adıyaman OSB’de 160 bin metre kare kapalı alan üzerine kurulan ve bin kişinin istihdam edildiği Sanko İplik fabrikasını gezerek, işletmenin günlük kapasitesi ve ürettiği ipliğin kalitesiyle ilgili Genel Müdür Hüseyin Özhan’dan bilgi aldı.

OSB’deki incelemelerin ardından bir açıklama yapan Vali Mahmut Demirtaş, alt ve üst yapısı tamamlanan Adıyaman OSB’nin istikbal vaad ettiğini belirterek “Genişletme çalışmaları sonucu yeni ilave edilen alanla birlikte OSB’miz 148 parsele ulaşmıştır. Şu anda 80 civarında tesisimiz faal olarak üretimde bulunmaktadır. Bu tesislerde yaklaşık 5000 kişi istihdam edilmektedir. Bugün yaptığım incelemelerde Adıyaman Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren işletmelerimizin, ileri teknoloji kullanarak, kaliteyi üretim felsefesine oturtup, ilimiz ekonomisi ve istihdamına önemli katkılar sağladığıdır. İlimiz ekonomisine ve istihdamına önemli katkılar sağlayarak, lokomotif görevi üstlenen bütün sanayi kuruluşlarımıza çok teşekkür ediyorum”dedi.

Adıyaman’ın gelişmesi, kalkınması ve istihdamın artırılması için yoğun gayret gösterdiklerini ifade eden Vali Mahmut Demirtaş, “Yatırım açısından ilimizin bir çok avantajları bulunmaktadır. Huzur ve hoşgörü kenti Adıyaman’a yatırım yapmak isteyen bütün müteşebbislerimize kapımızda gönlümüzde sonuna kadar açıktır. Tüm yatırımcılarımıza her türlü desteği vermeye hazırız. Yeter ki, yatırımcı gelsin”dedi.

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi