enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3307
EURO
35,0310
ALTIN
2.282,61
BIST
8.974,69
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Az Bulutlu
19°C
Adıyaman
19°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
19°C
Cuma Açık
24°C
Cumartesi Az Bulutlu
23°C
Pazar Parçalı Bulutlu
23°C

VALİ DEMİRTAŞ, GENÇLERLE BULUŞTU

VALİ DEMİRTAŞ, GENÇLERLE BULUŞTU
REKLAM ALANI
16.07.2015
0
A+
A-

 

Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş beraberinde AK Parti Grup Başkan Vekili ve Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın, Milletvekili Salih Fırat ve Belediye Başkanı F. Hüsrev Kutlu ile birlikte Adıyaman Belediyesine ait Kapalı Spor Salonunda spor eğitimi alarak genel yetenek sınavlarına hazırlanan gençleri ziyaret etti.
Vali Mahmut Demirtaş, kapalı spor salonu girişinde gençler tarafından alkışlarla karşılandı. Gençlerle sohbet ederek nasihatlerde bulunan Vali Demirtaş, “Biz gençlerimize ülkemizin geleceği olarak bakıyoruz. Gençlerimizin bedenen ve ruhen sağlıklı bir birey olması içinde spor yatırımlarımıza ağırlık veriyoruz. İstikbalimizin teminatı gençlerimize şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da her türlü desteği vereceğiz” dedi.
Gençler adına konuşan Antrenör Ayhan Tekin ise, bugüne kadar bizleri hiçbir zaman geri çevirmeyen Sayın Valimize ve Milletvekillerimize çok teşekkür ediyorum. Spor, moral ve motivasyon gerektiren bir iştir. Tıkandığımız noktalarda Sayın Valimiz bizlere ve gençlerimize her zaman destek vermişlerdir. Bugüne kadar çok Vali gördük. Adıyaman’a emek vermiş, taş üstüne taş koymuş bütün Valilerimizi şükranla anıyoruz ama, Sayın Valimiz Mahmut Demirtaş Adıyaman’a atandığı günden bugüne her zaman gençlerle ve halkla iç içe olmuştur. Bütün vatandaşlarımıza 24 saat kapısı açık olan Sayın Valimizle herkes istediği zaman gidip görüşebiliyor. Adıyaman’a yaptığı hizmetlerden dolayı gençler olarak kendilerini destekliyor, başarılı çalışmalarının devamını diliyoruz”dedi.
Antrenör Ayhan Tekin, “yaptığımız iş çok hayırlı bir iş. Yaklaşık 10 yıldır gençlerimize hiçbir beklenti içerisinde olmadan spor eğitimi veriyorum. Buraya gelen gençlerimizin çoğu Astsubaylık, Polislik, Beden Eğitim Öğretmenliği ve genel yetenek sınavlarına hazırlanıyor. Amacımız gençlerimizi vatana ve millete faydalı bireyler olarak yetiştirmek”dedi.
10 yıldır gönüllü ve fedakâr bir şekilde gençleri spor aktivitelerine özendirerek topluma kazandıran Antrenör Ayhan Tekin’e teşekkür eden Vali Demirtaş ise, “Gençlerimizin ulaşmak istedikleri hedeflere bir an önce ulaşmalarını temenni ediyorum. Son üç yılda spor yatırımlarımızı artırdık. Bu yıl bu yatırımlara daha çok ağırlık verdik. Sayın Milletvekillerimizin destek ve katkılarıyla Spor Toto tarafından Beşpınar Projesi içerisinde spor alanları yapıyoruz. İlçelerimize yönelikte spor yatırımlarımız devam ediyor. Okul bahçelerimizde spor alanları ve köylerimizde futbol sahaları yapıyoruz. Kâhta ilçemizde Kapalı Spor Salonu programa alındı. Bütün yatırımlarımızı istikbalimizin teminatı olan siz gençler için yapıyoruz. Maddi ve Manevi olarak siz gençlerimizin her zaman arkasındayız. Maddi durumu iyi olmayan gençlerimize ulaşım noktasında her türlü desteği vereceğiz. Sizleri yetiştiren gönüllü antrenör ve hocalarınıza teşekkür ediyor, şimdiden Ramazan Bayramınızı kutluyorum”dedi.
AK Parti Grup Başkan Vekili ve Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın ise, biz gençlerimize güveniyoruz. Siz, bu ülkenin geleceğisiniz. Gençlerimizin iyi bir eğitim almaları, ülkemize, ailelere ve milletimize faydalı birer birey olarak yetişmeniz bizleri mutlu ediyor. Eğer gençliğe iyi ve donanımlı bir şekilde yetiştirebilirsek, hedeflerine ulaşabilirse, gençlerimiz milli ve manevi değerleri de içinde özümserse o ülkeyi durdurana aşk olsun. Şimdiden genel yetenek sınavına giren tüm gençlerimize başarılar diliyorum.

Belediye Başkanı F. Hüsrev Kutlu ise, Belediye spor tesislerinin her zaman gençlerin hizmetinde olduğunu ifade ederek, belediye ye yönelik görülen eksik hizmetlerin gençlerin not ederek kendisine mutlaka ulaşılmasını istedi.
Adıyaman Milletvekili Salih Fırat ise, girecekleri sınavlarda gençlere başarılar diledi.

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi