enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3753
EURO
35,0555
ALTIN
2.326,55
BIST
9.096,30
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Açık
25°C
Adıyaman
25°C
Açık
Cumartesi Açık
25°C
Pazar Az Bulutlu
25°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
25°C
Salı Az Bulutlu
25°C

TÜSEKON Genel Başkanı Kahta’da İstişarelerde Bulundu

TÜSEKON Genel Başkanı Kahta’da İstişarelerde Bulundu
REKLAM ALANI
25.01.2019
0
A+
A-

Adıyaman’ın Kahta ilçesine gelen kısa adı TÜSEKON olan Türkiye Sürücü Kursları Eğitimcileri Konfederasyonu Genel Başkanı İsmail Yılmaz, Güneydoğudaki dernek başkanları ile istişarelerde bulundu.

Kahta’nın Atatürk Barajı kıyısında düzenlenen Güneydoğu illeri toplantısına SEKON Genel Başkanı İsmail Yılmaz, kısa adı GASKEF olan Güneydoğu Federasyon Başkanı Muhammed Bulut, Şırnak, Batman, Mardin, Siirt, Adıyaman,  Şanlıurfa ve Diyarbakır’daki sürücü kursları dernek başkanı ve başkan yardımcıları katıldı. Kahta’daki toplantıda konuşan TÜSEKON Genel Başkanı İsmail Yılmaz, Yeni yönetmelik ile ilgili bazı açıklamalarda bulundu. Yılmaz, “ Yeni yönetmelik, sürücü kursları, MTSK, ve sürücü eğitiminde yeni değişiklikler getiriyor. Bu yönetmelik AB standartlarını aşarak, daha kaliteli ve daha teknolojik bir eğitim kalitesinin oluşturulması açısından ülkemize ve sürücü kurslarına büyük katkılar sunacaktır” diye ifade etti. Kahta Sürücü Kursları dernek başkanı Ahmet Yıldırım, Kahta’da yapılan toplantının ilçenin tanıtımında önemli bir katkısı oldu. Toplantıya katılan Genel başkanımız ve değişik illerden gelen misafirlerimiz çok memnun kaldı. Toplantının Kahta’da yapılmasında vesile olan genel başkanımız İsmail Yılmaz’a ve Bölgemizin federasyon başkanı Bulut’a çok teşekkür ediyorum” dedi.

Konuşmalardan sonra Kahta Yıldırım Sürücü kursları tarafından yemek ikramı yapıldı. Katılımcılar memnun şekilde Kâhta’dan ayrıldı.

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi