enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3659
EURO
35,0042
ALTIN
2.325,73
BIST
9.085,30
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Açık
25°C
Adıyaman
25°C
Açık
Cumartesi Açık
25°C
Pazar Az Bulutlu
25°C
Pazartesi Açık
25°C
Salı Az Bulutlu
25°C

TURİZM KOORDİNASYON TOPLANTISI VALİ ABDULLAH ERİN BAŞKANLIĞINDA YAPILDI

TURİZM KOORDİNASYON TOPLANTISI VALİ ABDULLAH ERİN BAŞKANLIĞINDA YAPILDI
REKLAM ALANI
17.04.2017
0
A+
A-

 

İl Turizm Koordinasyon Kurulu Toplantısı Adıyaman Valisi Abdullah Erin Başkanlığında Türkiye Petrolleri Kültür Merkezinde gerçekleştirilerek Adıyaman’da turizmin geliştirilmesi için neler yapılması gerektiği masaya yatırıldı.

Toplantıda, bir açık hava müzesi konumunda olan Adıyaman’da turizm alanında yapılan çalışmalar ve turizmi olumsuz etkileyen nedenlerin üzerinde durularak, turizm sektörü temsilcileri ile sorunlar ve çözüm önerileri görüşüldü.

Vali Abdullah Erin Başkanlığında yapılan toplantıya, Belediye Başkanı F. Hüsrev Kutlu, Vali Yardımcısı Murat Süzen, İlçe Kaymakamları, İl Kültür ve Turizm Müdürü Mustafa Ekinci, kamu kurum ve kuruluşların amirleri, ATSO Başkanı Mustafa Uslu, STK Başkanları ile turizm sektörü temsilcileri katıldı.

İl Kültür ve Turizm Müdürü Mustafa Ekinci, gerçekleşen toplantıda katılımcılara bir sunum yaparak, turizm alanında yapılan yatırım ve çalışmalara değinip, ilde ve bölgede turizmi olumsuz etkileyen faktörlerin üzerinde durdu.

Vali Abdullah Erin Başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda, turizm sektörü temsilcilerinin görüş ve önerileri dinlenildi.

Toplantıda konuşan Vali Abdullah Erin, “sahip olduğu zengin tarihi ve kültürel varlıkları ile açık hava müzesi konumunda olan Adıyaman’ın turizmde hak ettiği noktaya gelebilmesi ve bu denli önemli bir kültürel mirasa sahip olan ilimizin tanıtımını en iyi şekilde yapmak için kamu kurumlarımıza, esnafımıza, turizm sektörü temsilcilerimize ve tüm halkımıza önemli görevler düşmektedir. Adıyaman’ın sahip olduğu turizm potansiyelini ve değerlerini tanıtmak amacıyla bu Hafta Ankara AKM’de Adıyaman Tanıtım Günleri düzenleyeceğiz”dedi.

Vali Abdullah Erin Başkanlığındaki Turizm Koordinasyon Toplantısı, katılımcıların soru ve düşüncelerinin dinlenmesi ile sona erdi.

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi