enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2537
EURO
35,0935
ALTIN
2.464,68
BIST
10.319,96
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Az Bulutlu
25°C
Adıyaman
25°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
26°C
Cumartesi Az Bulutlu
28°C
Pazar Az Bulutlu
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
28°C

TOGÜ Tokat basını ile buluştu

TOGÜ Tokat basını ile buluştu
REKLAM ALANI
11.01.2024
0
A+
A-

TOGÜ Tokat basını ile buluştu

Hüseyin Kömür  BHA/TOKAT

TOGÜ-Basın buluşmasında üniversitede gerçekleştirilen faaliyetlerin basın aracılığıyla kamuoyuna duyurulmasının önemine değinilerek ayrıca, üniversitenin büyük projeleri ve yeni kurulan merkezler hakkında bilgi verildi.

 

Üniversitenin veterinerlik fakültesi ve havacılık yüksekokulu için dört yıllık bir projenin olduğu, Türkiye Fakültesi’nin kurulması için teklifte bulunulduğu ve olumlu haber beklenildiği ifade edildi. Gökçek Havacılık ile yapılan görüşmeler ve hastanede PET cihazı alımı konularında da bilgiler aktarıldı.

Tokat’ta, üniversitede yaptıkları faaliyetleri Basın aracılığıyla hem öğrencilere hem vatandaşlara ve kamuoyuna duyurduklarını belirten TOGÜ Rektörü Prof. Dr. Fatih Yılmaz, “Basın önemli bir kurum. Demokrasimizin teminatı gerçekten vatandaşın en doğruyu alacağı kaynak sizler siz, tarafsız bir şekilde kamuoyunun faaliyetini gözeterek bu görevi yaptığınızı ben biliyorum” dedi.

PET CİHAZI RUHSAT BAŞVURUSU YAPILDI

 

Üniversitenin birçok faaliyetinden bahseden Rektör Yılmaz, üniversite hastanesinde PET cihazıyla ilgili bir sıkıntının çözüldüğünü duyurdu. Tokat’ta vatandaşların PET çekimi için Sivas, Samsun gibi çevre illere gitmek zorunda kaldığını hatırlatarak cihazın alımının yapıldığını söyleyen Rektör Yılmaz, bu konuda Batman2dan uzman bir hocanın gelerek göreve başladığını söyledi. Rektör Yılmaz, “Şu anda da cihazımızın ruhsatlanması noktasında Sağlık Bakanlığı’na başvurduk ve en kısa zamanda inşallah PET cihazı da vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız” dedi.

Rektör Yılmaz hayatını kaybeden tüm basın mensuplarına Allah’tan rahmet dilerken görevi başındaki basın mensuplarının gününü kutlayarak görevlerinde başarılar diledi.

 

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi