Susuz Kaymakamı Muhammed Emin Tutal; İlçe Jandarma Komutanı, İlçe Emniyet Amiri ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdür Vekili ile birlikte, şehit ailesini ziyaret ederek onların yanında olduğunu gösterdi.
Ziyaret sırasında, şehit ailesiyle yakından ilgilenen Kaymakam Tutal, her zaman yanlarında olduklarını vurgulayarak, “Şehitlerimizin emanetleri başımızın tacıdır. Devletimiz, tüm imkânlarıyla yanınızdadır,” dedi.
Ziyaretin ardından heyet, Şehit Ömercan Yekebağcı’nın kabri başında dualar okuyarak aziz hatırasını andı. Duygusal anların yaşandığı ziyarette, şehidimizin ruhuna Fatiha okundu.
“Aziz şehitlerimizin hatırası kalbimizde daima yaşayacak,” diyen Kaymakam Tutal, vatan uğruna can veren kahramanlarımızın unutulmayacağını bir kez daha ifade etti.