enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Parçalı Bulutlu
24°C
Adıyaman
24°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Parçalı Bulutlu
25°C
Pazartesi Açık
27°C
Salı Açık
29°C
Çarşamba Az Bulutlu
28°C

Rektör Gönüllü’den, AGC’ye Ziyaret

Rektör Gönüllü’den, AGC’ye Ziyaret
REKLAM ALANI
24.09.2014
0
A+
A-

AGC2

Başkan Dişkaya, Söz Konusu Adıyaman’sa Gövdemizi Ortaya Koyarız!

Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Talha Gönüllü ve Rektör Danışmanı Öğretim Görevlisi Recep Köse Adıyaman Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret ettiler.

Adıyaman Üniversitesi’nde Vakıf kurma çalışmaları olduklarını dile getiren Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Talha Gönüllü, Cemiyet Başkanımız Zeki Dişkaya ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya gelerek, vakıf ilgili fikir alış verişinde bulundular.

Vakıf kurucu Başkanı ve Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Talha Gönüllü cemiyet ziyaretinde yaptığı açıklamada, Adıyaman Gazeteciler Cemiyet’imizin değerli Başkanı Zeki Dişkaya ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldik. Vakıf sadece Adıyaman Üniversitesi için değil bütün bir ilimiz için fırsattır. Vakıf kurulduktan sonra okul öncesi eğitim kurumları, ilkokullar, ortaokullar, meslek yüksekokulları, üniversiteler, araştırma kurumları kurmak, yurt içinde ve yurt dışında burslar vermek, var olan tesislerin tadilat, ilavelerini ve bakımlarını yapmak ve yardımcı olmaktır.  Vakıf ekibimiz ile birlikte çok üstün başarılara imza atarak, Türkiye’ye örnek olacağız dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuiyeti dile getiren Adıyaman Gazeteciler Cemiyet’i Başkanı Zeki Dişkaya ise, Adıyaman Üniversitesinin kurulmasıyla birlikte ilimize bir hareket ve canlılık gelmiştir. Sekiz yıllık bir geçmişi olan üniversitemizin her geçen gün kat ve kat hızla büyüyerek gelişmekte olduğunu görüyoruz. Şuan da ilimizde sekiz bine yakın öğrenci olduğunu bu öğrencilerin Adıyaman’ımıza sosyal ve ekonomik gelişmesine katkı sunacağını düşünüyorum.

Cemiyet Başkanımız Zeki Dişkaya son olarak ise, Vakfın kurulması aşamasında gövdemizi ortaya koyarak, elimizden gelen her türlü gayreti göstermek boynumuzun borcudur. Böyle güzide oluşumun kurulmasında emeği geçen, Sayın Rektör hocamı, öğretim üyelerimizi ve üniversite çalışanlarını takdir ediyorum dedi.

 

 

 

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi