enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5981
EURO
34,6650
ALTIN
2.524,80
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Parçalı Bulutlu
25°C
Adıyaman
25°C
Parçalı Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
24°C
Cumartesi Açık
24°C
Pazar Açık
25°C
Pazartesi Açık
27°C

MEMLEKETİMİZE OLAN SEVDAMIZ, HAÇLILARIN UYKUSUNU KAÇIRDI!!!

MEMLEKETİMİZE OLAN SEVDAMIZ, HAÇLILARIN UYKUSUNU KAÇIRDI!!!
REKLAM ALANI
29.12.2017
0
A+
A-

 

Hepinizin bildiği gibi ilçemizde yaşanan çamurlu su sorunu ile ilgili geçen günlerde ilimizde hizmet sürdüren bir haber ajansı bizlere mikronunu uzatarak, konuyla ilgili görüşlerimizi sordu. Bizde DERE YATAĞINDAN GELEN SU SAĞLIKLI OLMAZ şeklinde düşüncelerimizi aktardık.

Bu açıklamamıza istinaden; Kahta belediye başkanı sosyal medya hesabında yine kendisine yakışır bir şekilde ahlak ve seviyeden yoksun bir düzeyde hakaretvari ifadeler kullanarak cevap vermiş.

Ama ben kendisine bekleyeceği şekilde değil de, kendime yakışacak bir şekilde cevap vereceğim.

Şahsımın Ak parti çatısı altında belediye başkanı seçildiğini unutup, görev sürecimde hizmet yapmadığımı dile getirerek seviyesiz ve saçma ifadeler kullanarak açıklamalarda bulunan mevcut başkan, daha önce hakaret ettiği gibi bugün de, sonradan geldiği partisine, davasına ve Milletvekillerine hakaret ettiğini görmektesiniz.

Bizim hiçbir zaman abdestimizden şüphemiz olmadı ki, namazımızdan şüphemiz olsun. Biz o dönem partimizle barışık bir şekilde hizmetlerin en iyi şekilde memleketimize kazandırmanın mücadelesini verdik ve o dönemde partimin şahsıma ve memleketime verdiği destekleri de hiçbir zaman inkar etmedim ve etmem de…

5. ve 6. Bölge muhabbetlerine giren mevcut başkan, Ak Partinin ve Milletvekilerimizin desteğiyle organizenin bizim dönemde gerçekleştiğini ve bizim dönemimizde kamulaştığını ve hayata geçildiğini bilmeyecek ve yalanlayacak kadar da cahil olacağını düşünmemiştim.

Adıyaman’da halen eski yapılmış sanayi yatırımcıların 5.bölgeden, bundan sonra yapılacak yatırımcıların 6. Bölgeden faydalanacağını bilmiyor kadar cahil bir belediye başkanı da olamazsın.

Akaryakıt konusunda gene asılsız rakamlar sallayan başkan, gerçek rakamları resmi belgelerle yayınlamaktan korkuyor ve kaçıyor. Madem o kadar dürüst ve şeffaf birisin neden evrakları yayınlamadın, neden 20 triliyona yakıt aldığımızı ispatlamadın. Belediyenin arşivleri ve cari hesapları elinin altında olmasına rağmen neden kaçıyorsun.

Kalemşörlerinin hazırladığı metinlerle klavye şovmenliği yapma, belediyenin cari hesaplarından çıkaracağın resmi faturaları sallayarak hesap sormaya yönel, sen ispatlayamıyorsan biz ispatlarız rahat ol.

Haydaran kanalizasyon suyunu arıtmadan halka içirdiğini söylemekten neden kaçınıyorsun, yerel bir gazete de yayınlanan laboratuar sonuçlarına neden cevap veremedin, o tahlil sonuçları yalan yanlışsa neden yargıya taşıyıp, gerekli açıklamayı yapmadın.

Madem haydaran içme suyunu kullanmıyorsun o zaman o bahsettiğin 500 600 bin liralık elektrik faturalarını yayınlasana, bizde bu halka gerçekten değirmen başı suyunun içirildiğine inanalım.

Ben dün dediğim gibi bugün de söylüyorum,
HAYDARAN DERE YATAĞINDAN GETİRİLEN SU HİÇ BİR ZAMAN SAĞLIKLI BİR SU OLAMAZ
.
Bizleri vatan hainleri ile aynı kefeye koymaya yönelen mevcut şahıs, geçmiş dönemde onlarla olan ilşkisini unutup, kanalın üstünü dere yatağı bölgesinin imarini uygun görüp, onlara ruhsat verip HÜGEM dershanesinin yapılmasını fırsat verdiğini unutacak kadar ahmak biri olacağını düşünemiyorum.

Bununla kalmayıp kendisiyle 15 temmuz akşamı kol kola gezip bir süre sonra HAİN TERÖR ÖRGÜTÜ olan FETÖ’nün mensubu olduğu gerekçesiyle tutuklanan AMCASININ OĞLUNU da unutmuş olmalı…

Bu halk her şeyin en iyisini biliyor, Hainlik konusunu konuşacaksan önce;

İğneyi AİLENE, Çuvaldızı BAŞKASINA batıracaksın…!

Pensilya kölelerini uzakta değil, yanı başında ve soyadını taşıyan aile bireyleri arasında ara…

Gerçi sen soyadını taşıyan vatan hainlerini unutup, çatısı altinda bulunup siyaset yaptığın Ak Partinin milletvekillerini Fetöcülükle, hainlikle suçlayacak kadar cahil ve hain bir siyasetçisin.

Unutmayın başkan siz yalan söylemeyi iyi bilirsiniz,Ben ise yalanlarınızı ortaya çıkarıp karşına çıkmayı…

Belli ki, ayağının kaydırıldığını hisseden mevcut başkan,bugünün güneşiyle dünün çamaşırlarını kurutmaya çalışıyor…

Buradan tüm kamuoyunun huzurunda Kahta Belediye Başkanını bir kez daha halkın huzurunda dilediği yerde, dilediği stüdyo da, dilediği tarihte ve dilediği saatte yüzleşmeye, hakikatleri konuşmaya belgeleri ortaya dökmeye, halkı bilgilendirmeye davet ediyorum.
Başkalarının yazdığı metinlerle Klavye şovmenliği yapmanıza gerek yok,
yüreğin yetiyorsa, hırsızlık, yolsuzluk ve usulsüzlük yapmadığına inanıyorsan HODRİ MEYDAN!

Ben Hazırım Yüzleşmeye,
Sizde Var Mısınız Sayın TOPRAK ?

Korkunun ecele faydası yok başkan,
Benimle yüzleşmekten kaçabilirsin ama;
Sandıkta halkla yüzleşmekten kaçamayacaksın…

Tüm Kahta Halkını En İçten Dileklerimle Selamlar,Saygılar Sunarım…

İbrahim Yusuf TURANLI
Kahta Eski Belediye Başkanı

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi