enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Parçalı Bulutlu
24°C
Adıyaman
24°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Açık
24°C
Pazar Açık
25°C
Pazartesi Açık
28°C
Salı Açık
29°C

MAAŞ ARTIRIMI MUHTARLARI SEVİNDİRDİ

MAAŞ ARTIRIMI MUHTARLARI SEVİNDİRDİ
REKLAM ALANI
01.03.2016
0
A+
A-

Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu Genel Başkan Yardımcısı Abdulkadir Geylani Taş, Muhtar maaşlarındaki yapılan iyileştirmenin kendilerini memnun ettiğini belirterek, emeği geçen herkese teşekkür ettiklerini söyledi.  
Cumhurbaşkanı ve Başbakanın son yıllarda muhtarlara karşı göstermiş oldukları ilgi ve alakadan dolayı son derece memnun olduklarını belirten başkan Taş; “Konfederasyon olarak Genel Başkanınız Hüseyin Akdeniz nezdinde muhtarlarımızın sorun ve sıkıntılarını gerek Cumhurbaşkanımıza, Başbakanımıza, Bakanlarımıza ve milletvekillerimize iletmekteyiz. Muhtarlarımız için iki önemli konu vardı birisi maaşlarımızdı diğeri ise sigorta ücretlerimizdi. Geçtiğimiz günlerde Meclis gündemine gelen muhtar maaşları nihayet hükümetimiz tarafından iyileştirilerek Bin 300 TL’ye yükseltildi ve resmi gazetede yayınlandı. Bu ay maaşlarımızı bu rakam üzerinden aldık. Allah emeği geçenlerden razı olsun. İnşallah sigorta ücretlerimizin de bir düzene girmesiyle birlikte muhtarlarımız derin bir nefes alacak ve mahallesine, devletine, milletine daha iyi hizmetler verecektir. Konfederasyon olarak muhtarlarımızın her türlü sorun ve sıkıntılarının yakın takipçisi olmaya devam edeceğiz. Bizlere bu sevinci yaşatan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a, Başbakanımız Ahmet Davutoğlu’na, İlgili Bakanlıklarımıza, Milletvekillerimize ve muhtarlarımızla ilgili her konuda olduğu gibi maaş konusunda da yakından takipçisi olan genel başkanımız Hüseyin Akdeniz’e muhtarlarımız adına teşekkür ediyorum” Dedi.
 

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi