enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3849
EURO
35,0576
ALTIN
2.326,64
BIST
9.097,26
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Açık
25°C
Adıyaman
25°C
Açık
Cumartesi Parçalı Bulutlu
25°C
Pazar Parçalı Bulutlu
25°C
Pazartesi Açık
26°C
Salı Az Bulutlu
25°C

Köylerde Hizmet Seferberliği

Köylerde Hizmet Seferberliği
REKLAM ALANI
06.09.2018
0
A+
A-

İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Can Erdoğan, Adıyaman’ın Kahta ilçesine bağlı olan Güzelçay köyünde devam eden hizmetleri yerinde inceledi.

Köy içerisinde yapımı devam eden kilitli parke taşı çalışmalarını denetleyen Başkan Mehmet Can Erdoğan, köy halkı ile bilgi alışverişinde bulundu.

Adıyaman’ın en ücra yerleşim alanına kadar hizmeti vatandaşın ayağına kadar götürdüklerini söyleyen Erdoğan, şunları kaydetti:

“Kahta ilçesine bağlı olan Güzelçay köyümüzü ziyaret ederek, yapılan kilitli parke taşı çalışmalarını yerinde inceledik. Yapmış olduğumuz köy ziyaretlerimizde vatandaşlarımız direk olarak bizlere ulaşarak, sorunlarını iletiyorlar. Bizlerde sorunların çözümü için vatandaşımızda bilgi alışverişinde bulunduktan sonra sorunlara çözüm buluyoruz. Mesaimizi masa başında geçirmek yerine sürekli olarak sahada olmayı tercih ediyoruz. İl Genel Meclisi üyelerimizle, teşkilatımızla ve bütün kadromuzla birlikte sorunları yerinde tespit ettikten sonra çözüm yollarını arıyoruz. Ayrıca Adıyaman’ın en ücra yerleşim yerine kadar yapmış olduğumuz hizmetleri yerinde inceliyoruz. Yapmış olduğumuz bu ziyaretlerimizde teknik ekibimizi de kendimizle birlikte götürüyoruz. Bu şekilde yapılması gereken hizmetleri yerinde tespit ediyoruz. 2019 yılı yatırım programı 11. ayda meclise gelecektir. Her yıl Kasım ayında bir sonraki yılın bütçesi hazırlıyoruz. Bütçemizi de hazırlarken, yerinde tespit ettiğimiz konuları göz önünde bulundurarak, bütçemizi hazırlıyoruz. Her köyümüzde olduğu gibi Güzelçay köyümüzün de alt yapısı 2017 yılı içerisinde yapıldı. Bu köyümüzde parke taşı çalışmaları ise 2018 yılı içerisinde yapılıyor. Kısa bir süre içerisinde parke taşı çalışmaları da bitecektir. Ayrıca bu köyümüzde içme suyu konusunda sorun yoktur, taziye evimiz mevcuttur, köyümüzün yolu asfalttır.”

Açıklamasının devamında yapmış oldukları hizmetin önemine dikkat çeken Erdoğan, şöyle devam etti:

”Önümüzdeki 2019 yılı içerisinde bu bölgede çöp toplama çalışmamızın başlanmasını hedefliyoruz. Zaten çöp toplama çalışmamız il genelinde köylerimizde devam ediyor. AK Parti Adıyaman Milletvekillerimiz Ahmet Aydın, İbrahim Halil Fırat, Muhammed Fatih Toprak ve Yakup Taş, yapılan yatırımları ve çalışmaları yakından takip ediyorlar. Milletvekillerimizin köylerimiz için çöp toplama konusunda gerekli olan makinelerin hibe yoluyla alınması için yoğun çabaları var. Bu araç ve gereçlerin hibe yoluyla kurumumuza kazandırılmasıyla birlikte il genelindeki bütün köylerde çöp toplama işlemleri daha hızlı bir şekilde gerçekleşecektir. Yapmış olduğumuz çalışmalarla birlikte Adıyaman genelinde 3 bin kilometrelik asfalt yama çalışmamız devam ediyor. Bunun yanı sıra kilitli parke taşı çalışmamızda tüm hızıyla devam etmektedir. İl Özel İdaresi ekiplerimiz gece gündüz demeden çalışıyorlar. Hafta sonunda dahi ekiplerimiz aralıksız bir şekilde çalışmaktalar. Bayramda bile ekiplerimiz çalışmalarına devam ettiler. Bizim tek hedefimiz köylerde yaşayan vatandaşlarımızın mutlu olması ve hizmetin hızlı bir şekilde onlara ulaşmasıdır. Şehir merkezinde yaşayan vatandaşlarımıza sunmuş olduğumuz hizmetin aynısını köylerde yaşayan vatandaşlarımıza sunuyoruz. Bu hizmetlerin ilimize kazandırılmasında karar merci olan Sayın Valimiz Nurullah Naci Kalkancı’ya, yazın kavurucu sıcağına rağmen gece gündüz demeden çalışan İl Özel İdaresi’nin bütün çalışanlarına çok teşekkür ediyorum.”

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi