enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5450
EURO
34,7490
ALTIN
2.488,22
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Parçalı Bulutlu
25°C
Adıyaman
25°C
Parçalı Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
24°C
Cumartesi Açık
24°C
Pazar Açık
25°C
Pazartesi Açık
27°C

KOMMAGENESPOR, ATLETİZMDE TÜRKİYE ŞAMPİYONU OLDU

KOMMAGENESPOR, ATLETİZMDE TÜRKİYE ŞAMPİYONU OLDU
REKLAM ALANI
30.01.2016
0
A+
A-

Kommagene Spor Kulübünü, U 14 Türkiye Atletizm şampiyonasında Eda Nur Aşuk temsil etti.
30 Ocak’ta İstanbul’da yapılan şampiyonada Bir çok ünlü kulübün sporcularını geride bırakarak, 1000 m’de 3 dk 11 sn lik derecesiyle 2004 doğumlu Eda Nur Aşuk, TÜRKİYE şampiyonu oldu.

  
Antrenör İsmail Seçilmiş yaptığı açıklamada, bu deneme şampiyonasına çok çalıştıklarını ve çalışmalarının meyvelerini U14’te Türkiye şampiyonu olarak aldıklarını ve çok mutlu olduklarını ifade etti. Sporcularımızın başarısı İlimizin başarısıdır diyen Seçilmiş, Atletizmin diğer spor dallarına göre biraz daha geri planda olduğunu ve sahip çıkılması gerektiğinin altını önemle çizdi. Sporcularının başarısının gurur verici ve taktire şayan olduğunu belirten Seçilmiş, imkanların yetersiz olduğunu ve desteklenmesi halinde Atletizm alanında Türkiye çapında çok daha iyi yerlerde olanabileceğini sözlerini ekledi.
Kulüp Başkanı Mustafa Polat yaptığı açıklamada; Atletizm dalında 3 yıllık emeklerinin karşılığını Türkiye şampiyonu olarak aldıklarını, kulüpler bazında daima ilkleri başardıklarını ve imkan verildiği taktirde çok daha iyi işlere imza atacaklarını söyledi. Sporcularının başarısın tebrik eden Polat, bu çocuklara sahip çıkılması gerektiğini sözlerine ekledi.
Elde edilen bu başarıdan dolayı Kahta Medya Haber olarak, Kommagene Spor ailesini, Antrenör İsmail Seçilmiş’i ve sporcumuz Eda Nur Aşuk’u tebrik eder, başarılarının artarak devam etmesini dileriz.

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi