enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5137
EURO
34,5803
ALTIN
2.493,63
BIST
9.548,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Açık
27°C
Adıyaman
27°C
Açık
Çarşamba Parçalı Bulutlu
27°C
Perşembe Açık
26°C
Cuma Açık
23°C
Cumartesi Açık
23°C

Koalisyon Görüşmeleri Sonuçlandı

Koalisyon Görüşmeleri Sonuçlandı
REKLAM ALANI
13.08.2015
0
A+
A-

AK Parti kaynakları: 3 ay içinde erken seçim olacak….
AK Parti kaynaklarının, koalisyon görüşmelerinin olumsuz sonuçlandığını ve 3 ay içinde seçime gidileceğini söylediği belirtildi.. 

CHP arasındaki 1.5 saat süren koalisyon görüşmesinin ayrıntıları ortaya çıkmaya başladı.

AK Parti  CHP ile 1 yıl süreli seçim hükümeti önerisinde bulundu, CHP ise bu teklife 4 yıl süreli reform hükümeti önerisini verdi. Böylece görüşmeler hükümetin süresiyle ilgili oluşan fikir ayrılığı yüzünden tıkandı ve sona erdi.

Türkiye’nin günlerdir beklediği koalisyon görüşmesi sonuç vermedi. Davutoğlu AK Parti Genel Merkezi’nde açıklama yaptı ve Kılıçdaroğlu ile hükümetin süresi konusunda anlaşamadıklarını belirtti.

“Tarafımızdan başka seçenekleri de değerlendirmek üzere CHP’ye süreli bir reform hükümeti kurma yönünde teklifte bulunduk. Kılıçdaroğlu da uzun dönemli bir koalisyon konusunda daha olumlu olduklarını ifade ettiler”

 

KUTLU HABER – KK

 

 

 

 

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi