enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5160
EURO
34,8257
ALTIN
2.426,37
BIST
9.689,18
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Az Bulutlu
31°C
Adıyaman
31°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
31°C
Cuma Az Bulutlu
30°C
Cumartesi Az Bulutlu
29°C
Pazar Az Bulutlu
28°C

KGC Başkanı Kutlu ” Birliğimiz hedef alınmıştır “

KGC Başkanı Kutlu ” Birliğimiz hedef alınmıştır “
REKLAM ALANI
21.08.2016
0
A+
A-

Kahta Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Kemal KUTLU Gaziantep saldırısıyla ilgili kınama mesajı yayımladı.

 

Kahta Gazeteciler Cemiyeti Başkanı KUTLU, birlik ve beraberliğin önemine değindiği açıklamasında şunları söyledi;

” Terör birliğimizi hedef almıştır. Bizler birlikte yıllardır biriz, birlikteyiz. Kürt’üyle Türk’üyle, Lazıyla, Çerkez’iyle, Arap’ıyla, Süryani’siyle, Ermeni’siyle bu topraklarda yaşayan Anadolu’nun tüm halkları olarak birlikte Türkiyeliyiz. Asırlardır birlikte yaşamayı başarmış ve etle tırnak gibi ayrılmaz birer bütün olmuşuz, bütünleşmişiz ve bu topraklarda yaşamaya devam edeceğiz. Yekvücut olacağız kimsenin bozmasına izin vermeyeceğiz.

BU KARDEŞLİĞİMİZİ, HUZURUMUZU KİMSE BOZAMAZ…

Dün Diyarbakır’da, Van’da, Elazığ’da, Bitlis’te canlarımızı aldılar, bugün Gaziantep’te canımızı yaktılar. Görünüyor ki yakmaya da devam edecekler, çünkü hedef güçlenen Türkiye’nin birliği hedeflenmiştir. Bunu yapan caniler ne yiyiyorlar ne içiyorlar. Bunların kardeşi, annesi, babası, sevdikleri yok mu ? Bunlar insan değil mi ? Görüyoruz ki değil insan hiç birşey değiller.

YÜREĞİMİZE BOMBA ATIYORLAR…

15 Temmuz’da başaramadıkları ele geçiremedikleri vatanımızı ve yok edemedikleri huzur ve barış ortamımızı yok etmek zarar vermek için her türlü oyuna şarlatanlığa, hainliğe başvuruyorlar.

Darbelerle yok edemedikleri huzurumuzu düğünlerimizde,en mutlu günlerimizde yüreklerimizin derinliklerinde patlattıkları bombalarla yok ediyorlar.

Gaziantep’te kardeşlerimizin en mutlu günlerinde çocuk,genç, yaşlı demeden insanlarımızı bombalayan hain terör örgütlerini şiddetle lanetliyoruz…
Saldırıda hayatlarını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyoruz. Rabbim birlik ve beraberliğimizi bozmak isteyen hainlere fırsat vermesin. Böyle acılar bir daha yaşatmasın inşallah. Selam ve saygılarımızla.”

BASIN OLARAK DÜN ÜZERİMİZE DÜŞENİ YAPTIK, YAPMAYADA DEVAM EDECEĞİZ.

Kahta Gazeteciler Cemiyeti
Kemal KUTLU

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi