enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5752
EURO
35,0138
ALTIN
2.432,68
BIST
9.773,66
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Az Bulutlu
30°C
Adıyaman
30°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
32°C
Cumartesi Az Bulutlu
30°C
Pazar Az Bulutlu
29°C
Pazartesi Az Bulutlu
25°C

KEMAL KUTLU, GAP OLAY GAZETESİNİN ORTAĞI VE GENEL YAYIN YÖNETMENİ OLDU.

KEMAL KUTLU, GAP OLAY GAZETESİNİN ORTAĞI VE GENEL YAYIN YÖNETMENİ OLDU.
REKLAM ALANI
08.02.2016
0
A+
A-

  
Kahta Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Kemal Kutlu, Merkezi Adıyaman’da olan haftalık düzenli olarak yayınlanan GAP Olay gazetesinin ortağı ve genel yayın yönetmeni oldu. 


Başkan Kutlu yaptığı açıklamada
; ” Üç yıldır ‘Kutlu Haber’ sitesiyle Adıyaman’a ve ilçelerine hizmet veriyorduk. İki yıl önce herbiri kendi alanlarında vizyonu olan başarılı, liyakatli , memleketini seven, sorunları için çalışan yurt içinde ve dışında olan arkadaşlarımız tek ses olup ‘ KAHTA GAZETECİLER CEMİYETİNİ’ kurduk. İnternet Haber Siteleri yayınları yanında, aldığımız pozitif tepkiler 2016 yılı itibarı ile Adıyaman’ın köklü yayın organlarından olan haftalık olarak düzenli yayın yapan ‘ GAP OLAY GAZETESİ’ne ortak olduk. 
GAP Olay Gazetesi, başarılı yayın çizgisi yanı sıra, bundan böyle gazetemizde Kahta bölgemizin geniş yer alacağına inandığım için bu ortaklığı gerçekleştirdim ve Umuyorum ki kenarda köşede konuşulan her şey medya aracılığıyla Kahta kamuoyunun önüne serilse, konuşulmadık sorunumuz, problemimiz kalmasın düşüncesindeyiz. Görkemli tarihi, turizm şehri Adıyaman’ın en büyük ilçesi konumundaki Kahta’mızın sorunları yıllardır birikti. Bunların çözümü için mutlaka ciddi ve sürekli yayın yapan 1 yazılı basına ihtiyaç olduğunu düşünüyorum. Bölgemizdeki medya da hizmet eden gazeteci arkadaşlarımızın yaşadığı sorunlarını bilen birisi olarak, onların eksik bıraktıklarını bizlerin tamamlayacağına inanıyorum. Yayıncılık gazetecilik zor bir iş, bizler Kahta’yı Adıyaman’ı ve ülkemizi seviyoruz. Bu sektörde de ilçemizi, ilimizi daha iyi bir şekilde temsil etmek, yaptığımız yayınlarla da topluma Işık tutmayı hedefliyoruz. Rabbim utandırmasın” Dedi.
KUTLU HABER

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi