KARS-BHA
Vali Polat, vatandaşlardan sınav merkezleri çevresinde korna çalmamaları ve gürültü yapmamaları gerektiğini belirtti.
Sınavın, öğrencilerin eğitim hayatlarındaki önemli dönüm noktalarından biri olduğunu hatırlatan Polat, “Öğrencilerimizin başarılı olabilmesi için sınav ortamının mümkün olduğunca sakin ve huzurlu olması büyük önem taşımaktadır. Bu nedenle, sınavın yapılacağı tarihlerde lütfen çevrede gereksiz gürültüye yol açmaktan kaçının,” dedi.
Vali Polat, tüm vatandaşları sınavın yapıldığı günlerde dikkatli olmaya ve öğrencilerin sınav sırasında konsantrasyonlarını kaybetmelerine neden olabilecek davranışlardan uzak durmaya davet etti.
Herkesin sınav sürecine saygı göstererek, öğrencilerin daha rahat bir ortamda sınavlarını geçirmelerine yardımcı olabileceği vurgulandı.