enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2070
EURO
34,7866
ALTIN
2.443,99
BIST
10.218,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Hafif Yağmurlu
18°C
Adıyaman
18°C
Hafif Yağmurlu
Pazartesi Az Bulutlu
21°C
Salı Az Bulutlu
22°C
Çarşamba Az Bulutlu
23°C
Perşembe Açık
24°C

Kar Tatili Balıkesir Sınırında

Kar Tatili Balıkesir Sınırında
REKLAM ALANI
10.01.2024
0
A+
A-

 

Çanakkale, Edirne ve Tekirdağ’da hava şartlarının olumsuzluğu ve kar yağışının etkisini arttırması sebebiyle okulların 1 gün süreyle tatil edildiği açıklandı.

Balıkesir‘in komşu kenti olan Çanakkale’den de haber geldi. Çanakkale  Valiliği yaptığı duyuru ile  10 Ocak Çarşamba günü taşımalı eğitime 1 gün ara verildiğini duyurdu.

Balikesirin Komsu Kentinde Kar Tatili.jpg 01

Çanakkale Valiliğinden yapılan duyuru şöyle;

Olumsuz hava şartları ve beklenen kar yağışı sebebiyle 10 Ocak 2024 Çarşamba günü, ilimiz genelinde taşımalı eğitime 1 gün ara verilecektir. Yine il genelinde köy okullarımızda da (bu okullarda görev yapan öğretmenlerimizin birçoğu il ve ilçe merkezlerinden günübirlik bu okullara gidip geldikleri ve öğrencilerinin büyük kısmı eğitime taşıma yoluyla eriştikleri için) yarın eğitim ve öğretime 1 gün ara verilecektir.

Taşımalı eğitim dışındaki eğitime ara verilmesi kararı,  oluşan şartlara göre ilçe bazında Kaymakamlıklarımızca değerlendirilerek alınacak olup, bu kararlar en kısa sürede kamuoyu ile paylaşılacaktır.

Ayrıca, aynı gün il genelinde hamile personeller ile engelli personeller 1 gün idari izinli sayılacaklardır.

Kamuoyuna saygı ile duyurulur.

Haber: Alper Çobanoğlu

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi