enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5021
EURO
34,5289
ALTIN
2.495,53
BIST
9.548,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Hafif Yağmurlu
26°C
Adıyaman
26°C
Hafif Yağmurlu
Çarşamba Az Bulutlu
27°C
Perşembe Açık
25°C
Cuma Parçalı Bulutlu
22°C
Cumartesi Açık
23°C

KAHTA’DA YAZ SPOR OKULU AÇILDI

KAHTA’DA YAZ SPOR OKULU AÇILDI
REKLAM ALANI
23.05.2016
0
A+
A-

Kâhta’da “Yaz Spor Okulu” açıldı
Kâhta Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü bünyesinde, yaz döneminde farklı branşlarda, 5 –18 yaş arasındaki çocuk ve gençlere eğitim verilmek üzere “Yaz Spor Okulu” açıldı.
Yaz okulu bünyesinde; badminton, futbol, atletizm, basketbol, karate ve voleybol branşlarında kurslar düzenlenmektedir. Konuyla ilgili açıklamada bulunan Kâhta Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Mustafa ÇİÇEK, “Sporu toplum içinde bir alışkanlık haline getirebilmek için öncelikle çocuklarımızı ve gençlerimizi spor yapmaya teşvik ediyoruz. Sporu sevdirerek sigara, içki, uyuşturucu, kumar gibi kötü alışkanlıklar yerine vatanını ve milletini seven hoşgörülü, liderlik ve arkadaşlık duyguları gelişmiş saygılı sporcular yetiştirmek amacındayız.
Bilindiği gibi yaz spor okullarının çocuklarımıza artısı sayılamayacak kadar çoktur. Spor aktiviteleri çocukların birbirleriyle kaynaşmasını, arkadaşlık, dostluk duygularını geliştiriyor. Her şeyden önemlisi burada takım çalışmasını öğreniyor. Tabi ki sporun insanın hem fiziksel, hem ruhsal anlamda çok büyük etkileri var. Biz de bunu çocuklarımıza küçük yaşlarda verelim istiyoruz. Spor kulüplerine sporcu kaynağı oluşturarak uluslararası alanda başarılar elde eden sporcular yetiştirmeye katkıda bulunuyoruz. İlçe Spor Merkezleri’ne 5-18 yaş grubundaki kız-erkek çocuk ve gençler kayıt yaptırabiliyor. Şimdiden kurslara katılacak tüm çocuk ve gençlerimize başarılar diliyorum” diye konuştu.
Tamamen ücretsiz olan kurslara kayıt için; başvuru formu, nüfus cüzdanı fotokopisi verilmesi yeterli olacağı, başvuruların Kâhta Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü’ne yapılması gerektiği öğrenildi.

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi