enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Az Bulutlu
24°C
Adıyaman
24°C
Az Bulutlu
Cumartesi Açık
24°C
Pazar Hafif Yağmurlu
26°C
Pazartesi Açık
28°C
Salı Açık
29°C

KÂHTA’DA OKULLAR

KÂHTA’DA OKULLAR
REKLAM ALANI
14.11.2017
0
A+
A-

2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı Okul Sporları Organizasyonu Kâhta Spor Salonu’nda Futsal müsabakalarıyla başladı.

İlçemizde eğitime destek olmak, okul çağındaki çocuk ve gençlere sporu sevdirmek, zeki ve çevik olmalarını sağlamak amacıyla başlatılan sportif aktivitelere 20 branşta 343 takım ile devam ettiğini söyleyen Gençlik Spor İlçe Müdürü Mustafa ÇİÇEK; “2017-2018 sezonunda küçükler, yıldızlar ve gençler kategorisinde yapılan müsabakalara ilgi beklediğimizden fazla oldu. Her yaştan öğrencinin yer aldığı müsabakaların büyük çekişmelere sahne olduğunu düşünüyoruz. Okul sporları ile çocukları sporun içinde tutmayı amaçlıyoruz. Hepsinin iyi birer sporcu olup kendi alanında en iyisi olmasını değil bedenen ve ruhen sağlıklı bir kişilik olarak yetişmesini hedefliyoruz. Ayrıca bu çocukların içinden kabiliyetli ve yetenekli sporcuları seçip onları Türk sporuna hazırlamayı amaçlıyoruz. Bu doğrultuda çalışmalarımız devam etmektedir. Okul sporlarına çok ciddi bir katılım var. Müdürlüğümüzce buna cevap verebilmek için tüm olanaklarımızı kullanıyoruz.”

Okul sporlarıyla ilgili sayısal veriler hakkında bilgi veren ÇİÇEK; “Nisan ayının ortalarına kadar devam edecek okullar arası müsabakalarda basketbol 26 takım, voleybol 38 takım, Masa Tenisi 30 takım, Futbol 32 takım, Futsal 14 takım, Badminton 29 takım, Atletizm 55 takım, Bocce ve Dart 79 takım, Satranç ve Oryantiring gibi branşlardan yaklaşık 3.000 sporcu ile her gün faaliyetlerimiz devam edecektir. Müsabakalarda ilgi ve alakalarını esirgemeyen Milli Eğitim Müdürü İ. Halil Tunçmen, Okul Sporları Şube Müdürü Selahattin Öztürk, Okul sporları ilçe temsilcisi Mustafa Akgül, Okul idarelerine ve Beden Eğitimi öğretmenlerine teşekkür ederim. Müsabakalarda yer alan tüm öğrencilere başarılar diliyorum.” dedi.

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi