enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3680
EURO
34,9842
ALTIN
2.325,98
BIST
9.102,91
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Açık
25°C
Adıyaman
25°C
Açık
Cumartesi Açık
25°C
Pazar Az Bulutlu
25°C
Pazartesi Açık
25°C
Salı Az Bulutlu
25°C

KAHTA KAYMAKAMLIĞI,SOSYAL HİZMET MERKEZİ MÜDÜRLÜĞÜNÜN ORGANİZASYONUNDA ” ANNELER GÜNÜ” PROĞAMI DÜZENLENDİ.

KAHTA KAYMAKAMLIĞI,SOSYAL HİZMET MERKEZİ MÜDÜRLÜĞÜNÜN ORGANİZASYONUNDA ” ANNELER GÜNÜ” PROĞAMI DÜZENLENDİ.
REKLAM ALANI
08.05.2017
0
A+
A-

Baraj kenarında bir restauranta düzenlenen proğrama, Kahta Kaymakamı M.Gazi KAYA,Eşi Gökçe KAYA,Kahta Belediye Başkanı Abdurrahman TOPRAK, Kahta Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Şevket ERŞAHİN, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı müdürü Yasin ÇİÇEK,İlçe Emniyet Müdürü Durmuş Ali ÖZKAN, Jandarma Karakol Komutanı Astsubay Kıdemli Başçavuş Nedim ÇELEBİ, Kahta İlçe Kadın ve Çocuk Hakları Derneği Başkanı Emine KARDEŞ, Kahta Bedensel Engelliler Derneği Başkanı Serkan ASLAN, Hacı Muhammed Şükrü Şirazi Tasavvuf ve İlim Kültür Derneği Başkanı Sara ÖZER ve bir çok anne katıldı.
Hafız Mustafa IŞIK’ ın okumuş olduğu Kuran tilavetiyle başlayan proğramın açılış konuşmasını Kahta Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Şevket ERŞAHİN yaptı. Konuşmasına tüm Annelerin ” Anneler Günü” nü kutlayarak başlayan ERŞAHİN, evrensel bir gün olan ” Anneler Günü” nün sadece bir güne, belirli bir saate sığdırılamayacağını belirterek ” Anneler Özeldir” ve en önemlisi toplumumuzu ayakta tutan çocuklarımızın sahipleridirler” diyerek Kahta sosyal Hizmet Merkezinin çalışmaları ve faaliyetleri hakkında bilgiler verdi.
Kahta Kaymakamı M.Gazi KAYA ise tüm Anneleri ” Yılın Annesi ” olarak ilan etti.” Anneler Günü” nün Mayıs ayının 14 de kutlandığını ancak bu tarihte Bakanlık tarafından eğitim için görevlendirildiğimden önümüzdeki hafta burada olamayacağımdan dolayı bu günü sizlerle geçirmek istedim. Ailelerimiz bir gün değil her gün önemlidirler. Ailelerden en büyük isteğimiz en büyük arzumuz Ülkemizin geçirmiş olduğu çok sıkıntılı süreç içerisinde yaşanan olaylardan pay çıkartarak Ülkesine,Devletine ve Milletine bağlı birer birey yetiştirmeleri bunun için elimizden gelen her şeyi yapmamız bizim en büyük arzumuzdur. dedi.
Yapılan konuşmaların ardından hep birlikte yenilen akşam yemeğinin ardından Kahta Kaymakam M. Gazi KAYA , Belediye Başkanı Abdurrahman TOPRAK ve protokol üyelerinin katılımıyla Annelere çeşitli hediyeler takdim edildi.
Proğram ” Huzurevleri Kapatılsın,Anneler Huzur Bulsun” diyen Hacı Muhammed Şükrü Şirazi Tasavvuf ve İlim Kültür Derneği Başkanı Sara ÖZER ‘ in yapmış olduğu ” İslamda Anne” konulu konuşması ve çekilen aile fotoğrafının ardından proğram sona erdi.

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi