enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5942
EURO
34,7581
ALTIN
2.497,88
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Parçalı Bulutlu
24°C
Adıyaman
24°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Açık
24°C
Pazar Açık
25°C
Pazartesi Açık
28°C
Salı Açık
29°C

KAHTA KAYMAKAMI KAYA, BASINLA İŞTİŞARE TOPLANTISI DÜZENLEDİ.

KAHTA KAYMAKAMI KAYA, BASINLA İŞTİŞARE TOPLANTISI DÜZENLEDİ.
REKLAM ALANI
28.04.2016
0
A+
A-


Kahta Kaymakamı Ahmet Gazi Kaya Kahta Öğretmenevinde Basınla Istişare ve Değerlendirme Toplantısı Düzenledi. 
Düzenlenen Istişare ve Değerlendirme Toplantısına Kahta Kaymakamı Ahmet Gazi Kaya, Kahta Belediye Başkanı Abdurrahman Toprak, Ak Parti ilçe Başkanı Engin Akel, İl Genel Meclis Üyeleri, Kurum Müdürleri, STK Başkan’ları ve Yerel ve Ulusal Basının Temsilcileri Katıldı. 
Kahta Kaymakamı Kaya biraraya gelmenin, birlikte hareket etmenin altını çizdiği konuşmasında şunları söyledi “Hepiniz hoş geldiniz, amacımız yapılan çalışmalar Hakkı’nda bilgi vermek. Toplantılar, geziler yapıyoruz ama bazen herkes gelemiyor dolayısıyla gelişmeleri kaçırabiliyor. Basın, halkla aramızdaki bağdır, köprüdür. Basınla herşeyi paylaşıyoruz. Basının uyarılarını dikkate alıyoruz, alacağız. Gerekiyorsa düzeltmede yapacağız. Bundan böyle iki haftada bir toplanacağız, biraraya geleceğiz. Vatandaşın yanlış bilgilenmesini önlemek için basın şart. Kaymakamlıkla, belediyeyle ilgili çalışmaları Anlatacağız. Amacımız Kahta’da ikili eğitime son vermek.Bunun için üç okul planlanıyoruz. Aşiyankent, cumhuriyet mahallesi ve nüfusun yoğunlukta olduğu başka bir yerde üç okul yapacağız. Narince Köyünde ve başka bir yerle birlikte 5 okul yapacağız. Valimize ve ADIYAMAN Milletvekillerimize teşekkürler ediyorum. Her yıl bir iki okul yaparsak, üç senede eğitimle ilgili sıkıntıları gidereceğiz. Temel amacımız ikili öğretime son vermek. Emniyet müdürlüğü binamız planlandı ihalesi yapılacak. Emniyet teşkilatımıza 32 dairelik lojman yapacağız . Gençlik spor Müdürlüğümüze ile ilgili, spor sahası ışıklandırması plana alındı, ihalesi yapılacak. TBMM Başkanvekilimiz Ahmet Aydın açıklamıştı. 2500 kişilik kapalı spor salonu ve yarı olimpik yüzme havuzunu kapsayan spor kompleksi yapılacak. Huzurunuzda herkese valimize ve milletvekillerimize teşekkür ediyorum. 

Hedeflenen Projeler …

Hedeflediğimiz projelerimiz var, sporcu kamp eğitim merkezi ve semt sahası ihtiyaç teklifimizi yaptık, inşallah takipçisi olacağız. SGK binamız devam ediliyor. Önünde bulunan dükkanlar istimlak edilip yıkılması sonucunda çevre çalışması yapılacak. Kahta Devlet Hastanesi Başhekimimiz Sağolsun çalışıyor, hastanede devam eden çalışmalar var. Hastanemizde kaymakamlık ve belediye işbirliği ile bir misafirhane yapılacak.
Hükümet konağımızın inşaatı devam ediyor, temmuz sonunda teslimi yapılacak. Bahçesine halkımızın ailesiyle dinlenebileceği bir park yapacağız, vatandaşımız rahatça kullanacak. 

Kaymakamlık milletindir millet olmazsa olmaz. ‘ Sağlık müdürlüğümüz, Gölgeli ve Bozpınar da sağlık ocağı yapacak. Akıncılar Beldemizde sağlık ocağı devam ediyor. Bir nolu sağlık ocağında bahçesine 112 sağlık hizmeti yapılacak. 
Ebu Sadık seyir tepesinde çalışmalar devam ediyor, içme suyu şebekesi döşeniyor. Oradaki çalışmalarla ilgili önümüzdeki hafta ihale yapılacak. Şahinbey Belediyesi sağolsunlar 4 tır malzeme gönderiler kendilerine çok teşekkürler ediyorum. 
Halil ibrahim Ziyareti mesire alanı, baraj kenarındaki yürüyüş yolu, çay ocağından sonraki dut bölgesinde mesire alanı çalışması yapılacak. 

 Muhtarlar Derneğine belediye karşısındaki zabıtanın eski yeri tahsis edildi. Kadın hakları be çocuk derneğimize TOKİ’nin orda yer yaptırıyoruz. Engelliler derneğine yer arıyoruz. Kızılay derneğine eski adliye binasını tahsis edeceğiz, alt katı da kiraya verilecek. Hedefimiz Kahta’daki bütün basının, STK’ları bir araya getirecek bina yapmayı hedefliyoruz. Bu binada herkesin bir yeri olacak, adeta Kahta’nın beyni olcak. Kadastro müdürlüğünü işçemize yakın zamanda kuracağız.” Dedi. 


 Kahta Belediye Başkan’ı Abdurrahman Toprak konuşmasında; 

” Hepinize saygıyla selamlıyorum Allah razı olsun hepinize teşekkür ediyorum. Kaymakam bey büyük bir çaba ve gayret içinde, neler yapabiliriz diye her gün beni arıyor. Kahta’yı güzelleştirmek için arkadaslarımla istişare halindeyiz. Eğitimle be sağlıkla ilgili neler yapabiliriz. Çalışıyoruz , İçme suyu ve dere ıslahı çalışması devam ediyor, mezbahane inşaatı da bitmek üzere . Hayvan pazarını çalışmalarında vali ve kaymakam beye teşekkür ediyorum. 
İsmet paşa ve evren caddelerinde sıcak asfaltlama yapacağız. 2016 yılı Kahta güzellik yılı olacak, KAHTA parmakla gösterilecek. Kemal söylediği içme suyla ilgi dedikoduları bende okudum, bunlar doğru değil. Basın nezaman isterse iller Bankasından ve gelen parayı da maaş paralarını da istediğiniz zaman resmi belgeyle sizlerle paylaşırım. Herşey Kahtamız için. Kahta tekstil yanındaki 10 dönümlük alana park yapacağız. Basınımız bize yol gösterici, yazılanlardan dolayı hiç kimseye kızmıyorum, kendileri ne yapılması gerekiyorsa onu söylemiştir. Ben asla artniyetli olmam. Geldiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum.” Dedi.
Kahta Ak Parti İlçe Başkanı Engin Akel , yaptığı açıklamada; 

Katılımlarınıza teşekkür ediyorum, hepimizin ortak Sevda’sı KAHT’ ya hizmet. Ankara’daki ayağımız güçlü olursa gelen hizmetlerde zamanında gelir. Başta Ahmet Bey olmak üzere, Adnan Boynukara ve bütün milletvekillerimizin ve valimizin temsiliyetleri çok önemli teşekkür ediyorum. Belediyemizle, kaymakamımızla ahenk içerisinde çalışıyoruz. Rabbime Hamd ediyorum. ADIYAMAN deyince aklımıza ‘dünyanın en güzel insanların yaşadığı yer ADIYAMAN ‘ geliyor. Projelerimiz devam ediyor, KAHTA’ya üçüncü etap toki çalışmalarımız devam ediyor yapacağız, inşallah. Kredi yurtlar kurumu hizmet binasını Kahta’da yapmak için girişimiz var yapacağız . Yurtta 600 üniversite öğrencisi kullanacak . Spor kompleksini Başkanvekilimiz Ahmet Aydın müjdeledi, 2500 kişilik spor salonu ve yarı olimpik yüzme havuzu olacak. Müftülük Binası cenaze gibi, inşallah en kısa sürede bitireceğiz. Devlet Hastanesine yapılacak misafirhanede refakatçilerde kalacak, yiyip, içecek. Çılgın projemiz eski çarşı var, Kani Genik mahallemizde başta olmak üzere Kentsel dönüşüm projesi için çalışıyoruz.” Dedi.  
Kutlu Haber 

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi