enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4946
EURO
34,8157
ALTIN
2.473,06
BIST
9.530,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Parçalı Bulutlu
28°C
Adıyaman
28°C
Parçalı Bulutlu
Perşembe Parçalı Bulutlu
25°C
Cuma Açık
24°C
Cumartesi Açık
24°C
Pazar Açık
24°C

KAHTA KAYMAKAMI DÜNYA KADINLAR GÜNÜ’NÜ KÖYLÜ KADINLARLA KUTLADI

09.03.2015
0
A+
A-

Adıyaman Kahta Kaymakamı Dede Musa BAŞTÜRK 8. Mart Dünya Kadınlar Günü’nü Kahta’nın Boğazkaya Köyünde köylü kadınlarla bir araya gelerek kutladı.

Kahta’nın  Boğazkaya (Xemşig) köyüne giden Kaymakam BAŞTÜRK , eşleri hanımefendi, Kahta Malmüdürü Satı ARSLAN, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı  Yeter YILMAZ,

Kahta Kadın Çocuk Hakları Derneği Başkanı Emine Kardeş ve beraberindekiler köylü kadınların  8. Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutladı..

Kahta Kaymakamı BAŞTÜRK’Ü Boğazkaya Muhtarı Mustafa Yücel, çevre köy muhtarları  ve çok kalabalık bir köylü topluluğu karşıladı…

Kahta Kaymakamı Dede Musa BAŞTÜRK , köy sakinlerine  yaptığı konuşmasında ” Sizlerle 8. Mart Dünya Kadınlar Günü  münasebetiyle bir araya gelmek, köyün sorunlarını konuşmak ve yapabileceklerimiz konusunda sohbet etmek istedik. Eşlerinizin bu güzel ve özel gününü kutluyorum.” Konuşma esnasında söz alan köylü Ahmet Amca ” Sayın kaymakamım sizi köyümüzde görmek, sizinle aynı sofrada olmak  bizleri çok sevindirdi köyümüze hoş geldiniz. Yalnız birler Kadınlar Günü’nü bir gün değil 365 gün kutluyoruz” Dedi.

Boğazkaya Köyü Muhtarı Mustafa YÜCEL, azaları ve köydeki bir heyet Kahta Kaymakamı Dede Musa BAŞTÜRK’e çalışmalarından ötürü bir teşekkür mahiyetinde bir plaket takdim etti.

Köyde verilen yemek ikramından sonra kadınların toplandığı yere yürüyerek giden Kaymak BAŞTÜRK  ve beraberindekiler, kadınların gününü kutladı.

Köylü kadınlara hitaben bir konuşma yapan Sayın BAŞTÜRK, ” Hepiniz birer ana, birer kardeş ve en önemlisi  birlikte yaşadığımız hayat arkadaşlarımızsınız. Bugün sizin gününüz, sizlerle buluşup hem gününüzü kutlamak, sevincinize ortak olmak ve beraber yemek yiyelim istedik. Sizler bizler için çok önemlisiniz, kadının ihmal edildiği toplumun varlığını sağlıklı bir şekilde sürdürülmesi düşünülemez. Hepiniz burada toplandınız zahmet ettiniz, hepinize teker teker teşekkür ediyor saygılarımı sunuyorum” Dedi.

Kahta Kaymakamlığının düzenlediği ,Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ve Kahta Kadın ve Çocuk Hakları Derneğinin destek verdiği etkinlik kadınlara karanfil verildikten sonra sona erdi…

Kutlu Haber

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi