enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3666
EURO
34,9608
ALTIN
2.325,60
BIST
9.125,95
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Açık
25°C
Adıyaman
25°C
Açık
Cumartesi Açık
25°C
Pazar Az Bulutlu
25°C
Pazartesi Açık
25°C
Salı Az Bulutlu
24°C

Kahta Gazeteciler Cemiyeti, GAP Gazeteciler Birliğini Ziyaret Etti

03.01.2015
0
A+
A-

Kahta Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Kemal Kutlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri GAP Gazeteciler Birliği Başkanı Zeynel Abidin Kıymaz’ı Makamında Ziyaret Etti.

KGC Başkanı Kemal Kutlu, Cemiyetin faaliyetleri ve yönetim kurulu üyelerini tanıttı. Kutlu, GAP Gazeteciler Birliğinin çalışmalarını yakından takip ettikleri, özellikle Orta Asya Türk Cumhuriyetlerine olan hassasiyetlerinin farkında olduklarını, gazetecilik mesleğinin bölgemizdeki zorluklarına değinerek birlikteliğin bu durumda ne kadar önemli olduğunu vurguladı.

Kutlu konuşmasında, önümüzdeki günlerde çıkaracakları gazete hakkında bilgi vererek Birliğin bu konudaki tecrübelerinden faydalanmak istediklerini söyledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren GAP Gazeteciler Birliği Başkanı Zeynel Abidin Kıymaz, Birliğin çalışmaları hakkında kısa bir bilgilendirme yaptı. Kıymaz, Kahta’da inşaatı biten ve Adıyaman’ı kör noktadan çıkaracak olan sosyo ve kültürel değerlerimizi temelden değiştirecek olan Nissibi köprüsüne dikkat çekerek, faaliyete geçmesi durumunda toplumda olabilecek olası değişimlere hazırlıklı olmamamız gerektiğine değindi.

Birliğin Azerbaycan’a yaptığı ziyaret ile ilgili bilgi veren Kıymaz, Kültürel bağlarımızın geliştirilmesi, tecrübelerin aktarılması adına böylesine ziyaretlerin gerekliliğinin altını çizdi.

Birliğin her yıl geleneksel bir etkinlik olarak düzenlediği ve bu yıl 11. si düzenlenecek olan başarılı iş adamı, siyasetçi, yazar, gazeteci ve birçok alanlarda ödüllerin verildiği GAP Oscarlarının çalışmaları hakkında bilgi veren Kıymaz, topluma mal olmuş şahsiyetleri Adıyaman’da ağırlamaktan gurur duyduklarını bu vesile ile Adıyaman’ın hem yurt içi hem de yurt dışında tanıtımı konusunda önemli bir adım attıklarını ve takdire şayan bu organizasyonu tüm Adıyamanlıların sahiplenmesi gerektiğini söyledi.

Gazeteciliğin bölgemizde geliştirilmesi adına, yapılacak her türlü faaliyetlerde olacaklarının altını çizen Kıymaz, Ziyaretlerinden dolayı Kahta Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Kemal Kutlu ve Yönetime Teşekkür etti.

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi