enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5872
EURO
34,7956
ALTIN
2.497,71
BIST
9.453,80
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Parçalı Bulutlu
25°C
Adıyaman
25°C
Parçalı Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
24°C
Cumartesi Açık
23°C
Pazar Açık
25°C
Pazartesi Açık
26°C

Kahta Gazeteciler Cemiyeti Başhekim Öner’i Ziyaret Etti

Kahta Gazeteciler Cemiyeti Başhekim Öner’i Ziyaret Etti
REKLAM ALANI
04.11.2014
0
A+
A-

 

Kahta Gazeteciler Cemiyeti İlçedeki ziyaretlerine devam ediyor…
Kurulduğundan beri aralıksız olarak, gerek il gerekse ilçedeki kamu kuruluşları ziyaret ederek sorunları görüşen Kahta Gazeteciler Cemiyeti bugünde Kahta Devlet Hastanesi Başhekimi Uz. Dr. R. İlyas Öner’i makamında ziyaret etti.

Kahta Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve Kutlu Haber Sitesinin Sahibi Kemal Kutlu, Kahta gazeteciler cemiyeti Başkan yardımcısı ve Kahta medya haber Sitesi Sahibi H. Yusuf Çoban, Kahta Gazeteciler Cemiyeti Yönetim kurulu Üyesi ve Gazete Kahta Haber Sitesi sahibi Baki Kamış bu ziyarete iştirak ettiler.

Kahta Devlet Hastanesi Başhekimi Uz. Dr. R. İlyas Öner ’’Öncelikle Kahta Gazeteciler Cemiyetine ziyaretlerinden duyduğum memnuniyetimi belirtmek isterim. Kapımız herdaim herkese açık. Bizler Kahta halkına hizmet için buradayız. Evde Sağlık Hizmetleri ikibimle ile birlikte haftanın bir günü Kahta İlçe merkezi mahallelerinde yatağa bağımlı hastaları kendi evlerinde muayene ve tedavi hizmetlerini bizzat yürütüyorum.
Bundan böyle her hafta farklı bir mahalle ziyaret edilerek kayıtlı hastaların evlerinde muayene, bakım ve tedavi düzenlemeleri yapılacak. Yaklaşık 100 hastanın Kahta Devlet Hastanesi Evde Sağlık Hizmetleri ikibimiz tarafından evlerinde takip, tedavi ve bakımı yapılıyor.
Hastanemizde gün geçtikçe eksiklerimizi tamamlıyoruz. bazı branşlarda eksimiz var bu noktada sıkıntı yaşıyoruz. Beyin Cerrahi ve Fizik – Tedavi branşlarındaki doktor eksiğimiz var. Bu eksiklerimizi Genel Sekreterliğimize ve gerekli yerlere bildirdik. İnşallah bu eksik branşlarımızında tamamlanmasıyla hizmet kalitemiz daha da artacaktır’’ Dedi.

Kahta Gazeteciler Cemiyeti başkanı Kemal Kutlu ‘’ Hastanemiz sadece Kahta’ya değil çevre ilçelere ve köylerede hizmet veriyor. Bu vesileyle özellikle Beyin Cerrahisi, Fizik tedavisi braşlarındaki doktor eksiğimiz var. Kahta Develet Hastanesi bütün bölgeye hizmet veren bir hastane olmasından ötürü bu branşlardaki doktor eksiğinin en kısa sürede hallolunacağını umuyorum. Hastanemizin acil giriş kapı eksiği hepimizin malumudur. Bu konudaki girişimlerinizi öğrenmemiz iyi oldu. Böylece hakkınızdaki dedikodularda böylece cavaplanmış oldu. Hem giriş kapısı eksiği hemde hastaneye gelen hastaların araç park eksiğini ve bu konuda vatandaşlarımızın çektiği sıkıntılar ortada. Yaklaşık dokuz yıldır başhekimlik yapmaktasınız bundan ötürü cemiyetim adına sizi tebrik ediyor başarılarınızın devamını diliyorum’’ Dedi.

Kutlu Haber

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi