enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Parçalı Bulutlu
24°C
Adıyaman
24°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Açık
24°C
Pazar Parçalı Bulutlu
25°C
Pazartesi Açık
27°C
Salı Açık
29°C

KAHTA DİNBİR-SEN, DİYANET İŞLERİ BAŞKANIMIZ GÖRMEZİ YEDİRMEYECEĞİZ.

KAHTA DİNBİR-SEN, DİYANET İŞLERİ BAŞKANIMIZ GÖRMEZİ YEDİRMEYECEĞİZ.
REKLAM ALANI
24.05.2016
0
A+
A-

image

Diyanet İşleri Başkanımız Sayın Mehmet Görmez’i Size Yedirmeyeceğiz;

Aylardır pür dikkat takip ediyoruz diyanetimize yapılan çirkeflikleri. Sayın başkanın bu konudaki mütedeyyin duruşu ve asla zalime boyun eğmeyişi de zaten birçok şer odağının üstündeki kapağı kaldırmış durumda, adeta iftira elbisesini giyip sağa sola salya akıtmaktalar. Biz sadece bu kurumun çalışanları olarak değil, bir Müslüman olarak başkanı sizlere yedirmeyeceğiz. Sizin iftiralarınız adınız; dine, diyanete olan kininiz sizin soyadınız olmuş. Bizim sanal tartışmalara artık pirim verecek durumumuz yok. Biz Allah yolunda yolcu olan Hz. Peygamberin davasında nefer olanlar olarak milli ve manevi değerleri sımsıkı sarılıp sizin panzehiriniz olacağız.

Hak davayı önüne, dünyayı arkasına alan ve bu yolda; yalana, dolana ve talana kapalı olan Sayın Görmez, sizin bu iftiralarınıza da asla pabuç bırakmayacaktır. Vatikan destekli, Siyonist demeçli ve yerel fasıklarla kurduğunuz bu şer üçgeninizi; iman ve dirayetimiz bozacak ve inşallah sizi o karanlık, şuursuz zindanlarınıza tıkayacağız. Varsa vicdanınız yaptıklarınızdan dolayı utanacak ve erdemlilik gösterip özür dileyeceksiniz ya da ihanet, fitne ve tefrika pistinde dans etmeye devam edip zebanilere misafir olacaksınız.

Sayın Mehmet Görmez sizin işinize gelmediği için bunları yaptığınızı da biliyoruz. Mescid-i Aksa’da namaz kıldırıp Müslümanları vahdete davet etmesi, Suriye’deki katliama sessi kalmaması, Mısır firavunlarına boyun eğmeyip halkın iradesine yapılan darbenin karşısında durması, ülkemizde oynanan oyunları deşifre etme adına sağına Kürt kardeşini, soluna Türk kardeşini, önüne de Kur’an ve Sünneti alması, İslam dünyanın kimliği ve barışın adıdır demesi sizleri adeta kuduz hale getirdi. Uyuyan veya uyuttuğunuz Müslümanları uyanmaya çağıran mesajları, bölüp parçaladığınız ümmeti bir ve beraber olmaya davet etmesi sizin en büyük yaranızı deşmiş olduğunun farkındayız. İslam’ı camilere, Kur’an’ı raflara kaldıran zihniyete savaş açması, sadece minberlerde değil; çarşıda, pazarda, radyo ve televizyon ekranlarında insanlığı kardeşliğe, ilim ve irfana davet mesajları sizin şer zihniyetinizi âdete erittiğini zevkle takip etmekteyiz.

Beyler şunu çok iyi bilin ki; sizin o fetva diye eline tutuşturduğunuz yetiştirilmiş din tüccarlarınız yok. Hakkı hak bilip, batılı batıl diye haykıran Sayın Görmez Başkanımız bu milletin onuru, şerefi ve haysiyetidir. Kıblesi Vatikan, davası Siyonizm olan satılmış ve makyajla İslamlaştırılmaya çalıştığınız o ahiretini dünyaya satmış zavallı şuursuz pokemonlarınızı ancak 28 Şubat çöplüğünde bulabilirsiniz.

Kâhta Dinbir- Sen ailesi olarak sayın başkanımızın sesi ve inşallah duacısıyız. Bizler bu davada başta hakkın ve sonra da hak davamızın temsilcisi olan Diyanet İşleri Başkanımız Sayın Mehmet Görmez Hocamızın neferleriyiz. Güneş balçıkla sıvanmaz. Hak asla batıla boyun eğmez. Ya bizler taraf ya da bertaraf olacağız. Biz diyanet işlerimizin yakaladığı bu olumlu çizgiyi sahiplenip bütün darbecilere, tefrikacılara, şeytanlaşmış kişi ve davalara karşı ya tarih yazacağız ya da tarihe karışacağız. Şimdi direnme zamanı. Şimdi davaya ve kurum liderimize sahip çıkma zamanı. Vesselam…

KÂHTA DİNBİR-SEN
YÖNETİM VE ÜYELERİ

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi