enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Parçalı Bulutlu
24°C
Adıyaman
24°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Parçalı Bulutlu
25°C
Pazartesi Açık
27°C
Salı Açık
29°C
Çarşamba Az Bulutlu
29°C

KAHTA DEVLET HASTANESİNE YENİ HEKİMLER ATANDI.

KAHTA DEVLET HASTANESİNE YENİ HEKİMLER ATANDI.
REKLAM ALANI


Kahta Devlet Hastanesi’ne farklı branşlarda yeni hekim atamaları yapıldı.

Yapılan atamaların dağılımı;
Kahta Devlet Hastanesi’ne 1 Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı, 1 Üroloji Uzmanı, 1 Kardiyoloji Uzmanı, 2 Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı, 1 Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Uzmanı, 1 Anestezi ve Reanimasyon Uzmanı ve 1 Radyoloji Uzmanı atandı.
Konuyla ilgili açıklamada bulunan Kahta Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Abdulkadir Dost şunları söyledi: “Hastanemize farklı branşlarda yapılan atamalarla birçok bölümdeki hekim ihtiyacımız karşılanmış, güçlenmiştir. Bütün hekim arkadaşlarımız ve sağlık çalışanlarımız birlikte halkımıza daha iyi ve daha kaliteli hizmet verme ve donanımlı bir hastane olma yolunda emin adımlarla ilerliyoruz.”
Dost, “Hastanemize yeni atanan hekimlerimize görevlerinde başarılar diliyor, büyük emekler sarf ederek sağlık anlamında ilçemizi daha iyi hizmetlerle buluşturmaya devam eden TBMM Başkanvekilimiz Sn. Ahmet Aydın başta olmak üzere, Milletvekillerimize ve Genel Sekreterimiz Sn. Erdoğan Öz’e teşekkürü borç bilirim.” ifadelerini kullandı.

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi