enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5592
EURO
34,9748
ALTIN
2.448,66
BIST
9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Az Bulutlu
30°C
Adıyaman
30°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
31°C
Cumartesi Az Bulutlu
31°C
Pazar Az Bulutlu
30°C
Pazartesi Az Bulutlu
25°C

Kahta Belediyesi ve Yandaş Medyanın İCRA Senaryosu

Kahta Belediyesi ve Yandaş Medyanın İCRA Senaryosu
REKLAM ALANI
13.05.2014
0
A+
A-

Siyaset, vatandaşa hizmet için yapılan erdemli bir faaliyettir. Bu tanımın bir gereği olarak da siyaset, dürüst, bilgili, cesur ve sorumluluk sahibi insanlar gerektir. Ve bu ölçülerde olan insanlara da siyasetçi denir.

Kahta’da Siyaset ise;  Seçimi kazanıp,Hizmeti arka planda bırakıp kaybedeni nasıl karalayabilirim veya ”nasıl çamur atıp iz bırakabilirim” mantığından ibarettir.

Son günlerde Kahta Belediyesinin ve Yandaş Medyanın hazırladığı senaryolar bir bir  gün yüzüne çıkmaya başladı.

09.05.2014 Cuma günü saat 14.30 civarlarında Kahta Belediyesinin içerisinden aldığım bir telefonda bana, Makam arabası ve Makam Odası üzerinden siyaset yapılacağı ve Eski Belediye Başkanı İbrahim Yusuf Turanlı’nın  karalanmaya çalışılacağı konusunda bilgiler detaylarıyla verildi.

5 mayıs tarihinde makam aracına belediyenin kendi istekleri üzerine yakalama kararı çıkarıldı.

 Belediye de konuşulan KARALAMA SENARYOLARI 9 Mayıs’ta telefonla bizlere bildirildi.

12.05.2014  pazartesi Saat 21:42 sıralarında yandaş medya olarak bilinen bir  yerel haber sitesinde KAHTA BELEDİYESİ İCRA ŞOKU başlıklı haber yapılmaya başlandı.

Şimdi sizlere bundan sonra olacaklardan bahsedeyim;

Bir kaç gün sonra  sonra makam aracına  görev kağıdı çıkarılarak yetkili bir personel tarafından çevre illerden birine formalite icabı bir seyahat ayarlanacağı ve Polis Memurunun görev kağıdını sormaya çekindiği makam aracı önceden hazırlanmış senaryolarla durdurulup BAĞLANACAKTIR.

Daha sonra da Kahta’da yerel basın manşetlerinde boy boy MAKAM ARACIN resimleri olup,  Hacizli Makam Aracı Bağlandı diyerek KARALAMA SİYASETİ‘ne devam edilecek…

 

 Bildiğiniz gibi Belediyelerde Makam Odası ve Aracından başka hiç bir şeye haciz konulmayacağından dolayı senaryonun ikinci kısmına geçilecektir.

İkinci kısımda ise;  makam odasına Haciz konulup, makam odasından da 3-5 sandalye alınırken bir kaç fotoğraf karesi alındıktan sonra iş YANDAŞ MEDYA’ya kalacaktır.

Aylarca belki yıllarca  makam  odasına haciz konulup, makam aracı bağlandı hikayeleri konuşturulacaktır.

Birilerin kötü hatırlanması için  bir çok şey yapılacağını ama yapılan her şeyin kendilerinin eline yüzüne bulaştıracakları kanısındayım..

Bu nedenle Hayallerle Siyaset değil, Mantıklı Siyaset yapılmasını ümit ederim…

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi