enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Parçalı Bulutlu
24°C
Adıyaman
24°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Açık
24°C
Pazartesi Açık
27°C
Salı Açık
29°C
Çarşamba Az Bulutlu
28°C

Kahta Belediyesi, 2014 Yılı Değerlendirme Toplantısı Yapıldı

Kahta Belediyesi, 2014 Yılı Değerlendirme Toplantısı Yapıldı
REKLAM ALANI
26.12.2014
0
A+
A-

Belediyemiz güvenilir, etkin, şeffaf, öncü ve örnek bir belediye olmak vizyonuyla yola çıkmış, sürekli, gelişim, prensibine bağlı bir şekilde kalite ve verimlilik anlayışı içinde çalışmalarına devam etmektedir.

İlçemizde emaneti devraldığımız günden itibaren halkımızın bize duyduğu güveni asla sarsmadan büyük bir özenle taşımanın gayreti içindeyiz

Göreve gelir gelmez Kahta’ya modern bir ilçe görünümü kazandırmak için büyük bir azim ve gayretle çalışıyoruz.

Kahta’yı modern bir ilçe haline getirecek sosyal ve kültürel belediyecilik alanında önemli çalışmalar için kolları sıvadık.

Göreve geldiğimizden bu yana geçen süre zarfında 2014 yılı kurumsal yapıyı oluşturma, emekleme ve yürümeye başlama yılı olarak geçti.

Başarılı ve sağlam temeller üzerinde bir belediyecilik anlayışı ile kurumsallaşmış bir belediye oturtmaya çalıştık.

2015 yılıyla koşmaya başlıyoruz. Başkan yardımcıları, birim müdürleri ve tüm çalışanlar ile bir araya gelerek hem bir durum değerlendirmesi yapıyoruz hem de 2015 yılından itibaren yapılacak çalışmaları masaya yatırıyoruz. Yıl sonuna kadar tüm birim müdür ve amirler ile bir araya gelip çalışmalarımıza devam edeceğiz inşallah.

İlçemizi hak ettiği yere getirmek ve insanların yaşamaktan keyif aldığı bir kent oluşturmak için gece gündüz çalışıyoruz.

En büyük projelerimizden biri olan su projesinde nihayete ulaştık, çalışmalar bitti en kısa süre içerisinde Kahta’nın en büyük sorunu olan susuzluk ,tarihe karışacaktır.

Ebu Sadık projesi ile kentimize yakışacak bir mesire alanı oluşturmak için çalışmalarımız yürütülüyor.

Baraj yolunun ıslahı, yapılandırılması ve ışıklandırılması projemizde bir hayli yol aldık, bu sayede baraj yoluna da modern bir görünüm kazandırma derdindeyiz.

Bir çok park, dinlenme alanı, spor alanı sosyal donatı projeleri üzerinde arkadaşlarımız yoğun mesai harcamaktalar.

İlçemiz merkezinde kullanılmak üzere 1000 adet çöp konteynerini şehrin her tarafında hizmete sunduk. Belediyemiz bünyesine birçok araç kazandırdık. Başta vekillerimiz olmak üzere bu alanda desteğini esirgemeyen herkese teşekkürü borç biliriz.

Ayrıca şehrimize 6000 ağaç dikimi için kolları sıvadık, belirli bölgelere ağaç dikimi yapıp şehrimize yeni yeşil alanlar kazandırıyoruz.

Belediye bünyesinde kullanılmak üzere TPAO’dan hibe olarak 2 adet portif, 1 itfaiye aracı, 1 adet kepçe, 1 adet pikap, 1 adet traktör, 1 adet 50 NC İveco araç alındı.

Ayrıca bir Kamyonet, ve Dorse hibe olarak alınacaktır.

Bunların yanı sıra 4 adet çöp kamyonu ikisi kiralık olmak üzere alındı. 1 adet kepçe alındı. Ayrıca 1 adet vakumlu araç ile 10. kata çıkabilen bir itfaiye aracı alınması için planlama yapıldı.

Doğalgaz çalışmalarının bittiği alanlarda asfalt ve yol çalışmaları sürdürülmektedir.

2015 yılında bu çalışmalar devam edecek, ilçemizin her bölgesine hizmet götürmek için büyük bir gayretle çalışmaya devam edeceğiz.,

2015’in sonunda asfaltsız hiçbir cadde ve sokağımız kalmayacaktır.

Belediyeye ait düğün salonunun olduğu yerde çok amaçlı bir kültür merkezi kuracağız. Bu salonu STK’lerin etkin kullanımına sunacağız.

Yaptığımız/ yapacağımız hizmetlerde emeği geçen başta milletvekillerimiz olmak üzere herkese teşekkür ediyorum.

2015 yılı geldiğinde özellikle Kahtam’ızın 5. bölgeden 6. bölgeye alınması için bir başvurumuz olacaktır, bu konu çözüme kavuştuğunda Kahta’ya daha çok iş ve istihdam alanı oluşturulmuş olacaktır.

Kahta’mızın güzel yarınları için güzel ve doğru kararlar alarak, herkese eşit mesafede ve adil, daha mutlu ve güzel bir Kahta için vatandaşlarımıza layık olmak için çalışacağız.

İlçemizin eğitim, altyapı tesisleri, sosyal faaliyetleri için gereken tesisleri, içme suyu, kanalizasyon, yol ve diğer tüm ihtiyaçlarının giderilmesi için gece gündüz demeden çalışmalarımız devam etmektedir.

basın1

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi